Slike forumaša

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dragonfromdarkness:
http://www.geocities.com/yugoalarm/Fotoalbum.html

Upravo mi neko rece da i nije bas uputno da slike non-stop "vise" na netu (a i ja se setih toga i pre nego sto mi rekose), tako da, za sada, samo umanjena (avatar :lol: ) verzija.
Kad odradimo "fizikalisanje" na racunaru, svako ce moci da "skine" ili "postavi" sliku koju zeli.
Za to ce trebati malo vise vremena a do tada, "mrzite" ove koje vidite sada :lol:

ZANIMLJIVO! A GDE SI TI ? :?:

Sjajno... pa ti kanda tamburu sviras...
Iskreno... ti si prva plavusa koju sam video da svira gitaru. Mada bi se po drzanju reklo da si jako losa, ali nema veze... vazno je ucestvovati.
A sta si svirala na toj slici... neku Nirvanu? ;)

nikodim:
Sjajno... pa ti kanda tamburu sviras...
Iskreno... ti si prva plavusa koju sam video da svira gitaru. Mada bi se po drzanju reklo da si jako losa, ali nema veze... vazno je ucestvovati.
A sta si svirala na toj slici... neku Nirvanu? ;)

Hvala...nisam ni ocekivala bolje komentare...ne secam se..mozda neki Pearl Jam...
...samouka sam...
...sto se tice plavusa koje sviraju gitaru...bubnjeve i bass...iskreno bolje da ne komentarises...jer ja u trenutku mogu da ti nabrojim 3 koje su mi odmah pale na pamet...moje drugarice...neke mnogo bolje od muskaraca...ali ajde...ponekad je um suvise uzan da bi se oslobodio predrasuda...
...etikete su cudo...to jeste... ;)

Bliss:
Hvala...nisam ni ocekivala bolje komentare...ne secam se..mozda neki Pearl Jam...
...samouka sam...
...sto se tice plavusa koje sviraju gitaru...bubnjeve i bass...iskreno bolje da ne komentarises...jer ja u trenutku mogu da ti nabrojim 3 koje su mi odmah pale na pamet...moje drugarice...neke mnogo bolje od muskaraca...ali ajde...ponekad je um suvise uzan da bi se oslobodio predrasuda...
...etikete su cudo...to jeste... ;)

Nije to bila etiketa... bez brige.. vise konstatacija... nekih moji saznanja na polju gitare. bas kao sto je i napisano, nema niceg izmedju redova...
Samouka si... odlicno... Jedan moj jako dobar prijatelj je takodje samouk, ali je apsolutni sluhista, nedavno je sam odradio jedan CD za svoju dusu, sa nekoliko svojih kompozicija i nekoliko izvodjenja necijih... Ako si rapolozena mogu ti poslati jednu od tih kompozicija (dva akusticne gitare, obe je sam svirao)...
Sto se predrasuda tice... sigurno me neces ubediti da si virtuoz, bez obzira na boju kose (uzgred sasvim nebitna stvar)... to se vidi po hvatu i prstima... I sam sam ranije sviruckao gitaru (akusticnu naravno), ali bejah suvse lenj i glup da bih se dalje mogao tome ozbiljnije posvetiti...

nikodim:
Nije to bila etiketa... bez brige.. vise konstatacija... nekih moji saznanja na polju gitare. bas kao sto je i napisano, nema niceg izmedju redova...
Samouka si... odlicno... Jedan moj jako dobar prijatelj je takodje samouk, ali je apsolutni sluhista, nedavno je sam odradio jedan CD za svoju dusu, sa nekoliko svojih kompozicija i nekoliko izvodjenja necijih... Ako si rapolozena mogu ti poslati jednu od tih kompozicija (dva akusticne gitare, obe je sam svirao)...
Sto se predrasuda tice... sigurno me neces ubediti da si virtuoz, bez obzira na boju kose (uzgred sasvim nebitna stvar)... to se vidi po hvatu i prstima... I sam sam ranije sviruckao gitaru (akusticnu naravno), ali bejah suvse lenj i glup da bih se dalje mogao tome ozbiljnije posvetiti...

...sviram od 99-te...samouko...nisam virtuoz...niti sam se ikad predstavila kao neko ko to jeste...u sutini sviram za svoju dusu vec 4.5 godine...
...svirala sam ranije sa drugaricama bass gitaru...(zanimljivo plavusama)...i takodje imam demo snimke...
...nudjeno je cak i snimanje albuma (doduse u tom bendu sam bila zamena za bass gitaru)...lik iz Block Outa...cini mi se Vrankovic....ako se dobro secam prezimena...
...vec par godina retko uzimam gitaru u ruke...nazalost...i izgubila sam osecaj...to je razlog zasto tako izgleda na slici...
...nikad nisam svirala elektricnu...prosto nemam je...i valjda sto sam uvek imala mesto bassistkinje u bendu...
...to je to...ako zelis posalji demo snimak...

PLESsitnihDEMONA:
VA,kupila Ferarija! :D
VA,sta slusash u kolima? :D
ovo je mazda :) ali je ferari sledeci :wink:
prekjuce sam isla na skijanje a juce na festival u Edinburgu .
vreme leti,zivot je kratak

bla bla...rambo amadeus,.zabravila sam.
cekaj da postavim svoje sledece slilke

s4021425me5.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back