Slike forumaša

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jesteeeeee..sve je dobro kad se dobro svrsi...
ajde dovidjenja....
e jos nesto...jel su te devojke grickale za dupe..mislim jel su izrazavale zelju posto izgleda tako...hm.jestivo
ma salim se,ne moras da odgovoris
caooooo

i dok mi trutjamo ovdi oni se na Adi druze,,,zato nema nikog...kaze espi ima ih oko dvajes.

Nikodime,tebe bih cmoknula direkt u tvoj zasiljeni nosic,a gde bi nas to dovelo ne znam :) i ti si sasvim druga kategorija od ovog Darka (hehe..mozda se tip zove Darko :) )...ti si za mazenje,pazenje i milovanje,pametan si i duhovit i prakticno me uopste i ne interesuje koliko misica imas i kako rasporedjenih,
S druge strane Dark,to ti je za trpanje samo i nista vise,,,bar se tako pretstavio za sad,mada i to moze da bude sasvim pristojno :)

Znas kao kad vidis devojku sa velikim sisama .,,,e to je to.

Vragolasta Amfibija:
i dok mi trutjamo ovdi oni se na Adi druze,,,zato nema nikog...kaze espi ima ih oko dvajes.

Nikodime,tebe bih cmoknula direkt u tvoj zasiljeni nosic,a gde bi nas to dovelo ne znam :) i ti si sasvim druga kategorija od ovog Darka (hehe..mozda se tip zove Darko :) )...ti si za mazenje,pazenje i milovanje,pametan si i duhovit i prakticno me uopste i ne interesuje koliko misica imas i kako rasporedjenih,
S druge strane Dark,to ti je za trpanje samo i nista vise,,,bar se tako pretstavio za sad,mada i to moze da bude sasvim pristojno :)

Znas kao kad vidis devojku sa velikim sisama .,,,e to je to.

Хаха...одлично поређење...ти ВА као да имаш мушки мозак...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back