nikodim
Poznat
- Poruka
- 7.532
Vidim ja da ce Vragolasta doziveti svoju "noznu" slavu na ovoj temi...
Samo da znas Vragolasta... ja sam te "pronasao"...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PLESsitnihDEMONA:Ja video celu nogu..naravno da VALJA!![]()

A sto nepronadje mene, kad sam ja stavljao svoje noge,nego bas VA? Moreeee!nikodim:Vidim ja da ce Vragolasta doziveti svoju "noznu" slavu na ovoj temi...

PLESsitnihDEMONA:A sto nepronadje mene, kad sam ja stavljao svoje noge,nego bas VA? Moreeee!![]()
Vragolasta Amfibija:e pa kazi sestri,rekla ti Amfibija blago tebi![]()
ma nece ni mene...samo se pravinikodim:Evo Vragolasta, jeste da nemam es kao dark... ali mozes mene da ujedes... ako bas zelis...
i ti si sasvim druga kategorija od ovog Darka (hehe..mozda se tip zove Darko
)...ti si za mazenje,pazenje i milovanje,pametan si i duhovit i prakticno me uopste i ne interesuje koliko misica imas i kako rasporedjenih,

Vragolasta Amfibija:i dok mi trutjamo ovdi oni se na Adi druze,,,zato nema nikog...kaze espi ima ih oko dvajes.
Nikodime,tebe bih cmoknula direkt u tvoj zasiljeni nosic,a gde bi nas to dovelo ne znami ti si sasvim druga kategorija od ovog Darka (hehe..mozda se tip zove Darko
)...ti si za mazenje,pazenje i milovanje,pametan si i duhovit i prakticno me uopste i ne interesuje koliko misica imas i kako rasporedjenih,
S druge strane Dark,to ti je za trpanje samo i nista vise,,,bar se tako pretstavio za sad,mada i to moze da bude sasvim pristojno
Znas kao kad vidis devojku sa velikim sisama .,,,e to je to.