Banshee
Buduća legenda
- Poruka
- 25.746
neLePiaf:Nisam odavno svracao na ovu temu. Recite mi samo, je l' se Frozen konachno slomio i okachio svoju sliku?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neLePiaf:Nisam odavno svracao na ovu temu. Recite mi samo, je l' se Frozen konachno slomio i okachio svoju sliku?

A da li je bar tebi poslao na pp?Banshee:
anakin:a ti se ljigavis po obicaju...
neLePiaf:A da li je bar tebi poslao na pp?
marlоn:Ma najiskrenije...nema ljigavljenja, ali zaboravi kao da nisam ni rekao.
Kad apgrejdujem kesh na memoriji okacicu sliku kucista centralnog jezgra.....moram da se udesim za javno prikazivanje.Banshee:ne
frozen vestacka inteligencija
podivljali kompjutOr koji nas lozi ovde
@frozen:zezam se,mojne da se primas :razz:
A što sam klizeći uleteo...samo sam rekao da mi je nespojiv karakter osobe sa kojom sam se ovde svadjao, sa očima sa slike.anakin:jednostavnije je da sledeci put ne kazes nista nego da uletis klizeci pa da se posle vadis...
Banshee:ne
frozen vestacka inteligencija
podivljali kompjutOr koji nas lozi ovde
@frozen:zezam se,mojne da se primas :razz:

E ti kanarinac bolje se pokrij po usima...kako si samo iskulirao Sneznu....a ja je pronasao samo za tebe.....LePiaf:Frozene, sram te bilo, shalji Banshee sliku!!!![]()
mmmm? :?marlоn:Siouxsie... aj' okreni majicu naopako da vidimo šta piše na drugoj strani![]()

marlоn:A što sam klizeći uleteo...samo sam rekao da mi je nespojiv karakter osobe sa kojom sam se ovde svadjao, sa očima sa slike.
frozen1982.:Pa danas je bas toplo....nije zdravo sprecavati cirkulaciju...lepo kaze cika Marlon,al ako ti je vruce ne moras da okreces......
Banshee:nikodime lep si ko slika.
tarmijeva
ali nikad ga neces dostici.jer on je bog i on je kralj![]()
......za sliku? :-Dmarlоn:Povučeš čiku...
Jok za štaku...frozen1982.:,,,,za sliku? :-D
E nik,izgledas bas ko i tvoji postovi.....bas kako sam i mislio da izgledas. :-D

Hehe... :razz: Nekulturno bi bilo... Ipak je ovo forum za fine dame i gospodu...nikodim:Al si ga cenzurisao....

Lepota djevojkaBanshee:mmmm? :?
ne pise nista....
ako ja tebe razumem sta pricas....![]()
![]()
ikada...![]()
Vidi i ove lepote, sta je ovo bre, sve neke dobre zenske..anakin:jednostavnije je da sledeci put ne kazes nista nego da uletis klizeci pa da se posle vadis...