- Poruka
- 6.315
Znao sam da je bestidna.iluzionista:Nemoj da kenyas. :shock: I Banshee isto... Sta mislis zasto ti stalno trazi sliku...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znao sam da je bestidna.iluzionista:Nemoj da kenyas. :shock: I Banshee isto... Sta mislis zasto ti stalno trazi sliku...![]()

koperfilde...sto me odajes?iluzionista:Nemoj da kenyas. :shock: I Banshee isto... Sta mislis zasto ti stalno trazi sliku...![]()
Moje ne brisesVragolasta Amfibija:vala Mare ako tvojih nemam ne znam cijih imam :-D :wink:..ali hajde da vidim....mozda je neka nova
iluzionista:Je li Espi... Jel' znas ti sta nam je sa azdahom? Ne javlja se vise...

Kakav picvajz, informisi me molim te??? :shock:xiaoyu:Svrati onda nekad na neku našu temu tamo...![]()
Mada i tamo počeo pičvajz malo a i na zdravlju. Neka opšta epidemija šta li??![]()
Nemoj da me shtrecas, breeee!xiaoyu:Ma ovo što sam napisala je više bilo u fazonu: ceo forum pomahnitao! Ništa ozboljno se nije desilo, više neusklađeni ukusi. Primetila bi ti već da je nešto drugo.![]()
Ne brini se, ipak je L.U. naša mala oaza pozitivne energije.![]()
Banshee:koperfilde...sto me odajes?
ipak,tvojih imam najvise...evo sve sam ih uradila,i napravila tapete u mojoj sobi![]()
Sram te bilo. :xfrozen1982.:E iluzionisto,ako se ispostavi da si TI ustvari Banshee,ja cu da se obesim.

frozen1982.:A sta bi ti da vidis?![]()