Ljuba82
Domaćin
- Poruka
- 3.085
Snezna_kraljica:da li je neko imao neprijatna iskustva u vezi sa drzanjem slike u profilu?
Аха...колегиница Банши ме прогања...дан и ноћ...
:wink:Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Snezna_kraljica:da li je neko imao neprijatna iskustva u vezi sa drzanjem slike u profilu?
:wink:
Sto, je l' licim na zenku kanarinca?frozen1982.:SNEZNA,MISLIM DA SI TI FORUMASICA KOJU KANARINAC( lE PIAF)VEC DUGO BEZUSPESNO TRAZI!
Pa to je valjda lepo, je li?Ljuba82:Аха...колегиница Банши ме прогања...дан и ноћ...:wink:

Snezna_kraljica:Pa to je valjda lepo, je li?![]()
Mislila sam - da li devojke imaju problem sa time, vama je uvek lepo kad vas neko proganja![]()
:wink: 
ja sam na toj clickovoj slici drugom redu od kraja, skroz levo. ona anfas slicica sa sve pecatom. blam zivi, nju click da stavi, a tako druge devojke imaju slatke i poze i sve...frozen1982.:Bio je neki clickov kolaz......druga donji red...,nesto i Kanarinac se zacopo u tu......a lici mi na tebe.....mada mozda i nije......ostavi da on vidi.....

frozen1982.:PA TO-ZNACI TI SI!
DRUGI RED S LEVA VALJDA ODOZDO......AUUUUUUUU!!!!
Svadba,svadba,svadba,svadba,svadba,........

Ne brini, ja sam ga vec nasla i poslala mu pp. U-jeee, bas sam udavaca!frozen1982.:Ma tu je on......cim se pojavi cu mu javim...a ti samo ostavi sliku u profilu da on to proveri......eh,sta sve ja radim za ljubav.....

A, sta, ja se to kao vec nudim?frozen1982.:Ma pusti ga....ako netje on je na gubitku.
Snezna pa jel moguce :shock:Snezna_kraljica:evo, ja stavila svoju sliku.
odmah da pitam: da li je neko imao neprijatna iskustva u vezi sa drzanjem slike u profilu?

e, bas ti falaSINDI:eeeee..pa super si izabrao, svaka cast..bas je lepa devojka![]()