Banshee
Buduća legenda
- Poruka
- 25.746
nece on,a neces boga mi ni tiiluzionista:A čak neće ni da plati piće...![]()
a frozen nas ignorira i mudro cuti :very shocked smiley:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nece on,a neces boga mi ni tiiluzionista:A čak neće ni da plati piće...![]()
Prosecno......Vragolasta Amfibija:jeste.
a kako ti izgledas?
jel si nekad stavio sliku da te neko vidi...ja bih bas volela da te vidim :-D
ali ako se stidis ili iz nekog drugog razloga neces to..ja poshtujem :-D
pa sto nisi rekla da te obavestavamo :-DGazdarica:Ubio me bog, ako ja vise znam ko koga ovdje hebe...![]()
ah pa nisam ja iz Nish :-Dfrozen1982.:Prosecno......
Nisam.Pa sta da radim......
Ma ne stidim se al me jeste strah...lako je vama iz Nis.....ne znate vi kakvih ovde ima manijaka......
@Banshee, pisao sam pooduzi post na Kosarci pa nisam video da si tu.......

staaafrozen1982.:Prosecno......
Nisam.Pa sta da radim......
Ma ne stidim se al me jeste strah...lako je vama iz Nis.....ne znate vi kakvih ovde ima manijaka......
@Banshee, pisao sam pooduzi post na Kosarci pa nisam video da si tu.......
aaaaaaaaaaa okVragolasta Amfibija:ah pa nisam ja iz Nish :-D
vidis..ja za sebe mislim cak da sam i podprosecna...kakvi god da su komentari ovde kad postavim neku sliku...tako da...tvoje misljenje je subjektivno i u sustini nebitno za nas...ali to je tvoje misljenje![]()
Trenutno bas nesto nisam pri parama al ako oces mozemo i nesto konkretno da se dogovorimo.Banshee:nece on,a neces boga mi ni ti:razz:

Kako bre nisi? :shock: A odakle si? :?Vragolasta Amfibija:ah pa nisam ja iz Nish :-D
Oces i autogram? :wink:mala_nish:banshee, ponesi fotoaparat kada se "konkretno dogovorite"
ni mobilni sa aparatom,a isto tako niko od mojih prijatelja a cak ni komp nije moj nego idem u internet-kafe :-Pfrozen1982.:Kako bre nisi? :shock: A odakle si? :?
Ja sam vec reko da nemam ni jednu sliku u kompu,ni skener ni digitalac.
pa, eto, blizuVragolasta Amfibija:i neku knjigu :-D ...da ga mlatnes po glavi pa tako osamucenog ga nasilno ....slikaj :-D
uzgred,ja sam iz Prokuplja
Vragolasta Amfibija:ni mobilni sa aparatom,a isto tako niko od mojih prijatelja a cak ni komp nije moj nego idem u internet-kafe :-P
but ofcourseVragolasta Amfibija:jeste...svakog ponedeljka icetvrtka sam u Nisu..oces da se upoznamo? :-D
Banshee:nece on,a neces boga mi ni ti:razz:

Vragolasta Amfibija:Golishavim slicicama?
Koliko sam video, ionako tebi to bolje ide.