Betty
Elita
- Poruka
- 21.481
pusti frajera, vidi flaše
Tommy devojački san
Tommy devojački san
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma vazi sto cete samo da pricatedivlja u srcu:Oki-doki. :wink:
Al' da se olesimo i pricamo o ljubavi.![]()

iluzionista:Postavljeno. Držim je u profilu do sutra.![]()
cLick - OR - Die:Krenusmo do Ekskluziv pivnice, ali nas uhvati najgadnija moguca ki$etina kod Pravnog. I dok smo se mrzli pored izloga kao golubovi na$a srca ogreja reklama za Smoki![]()
![]()

cLick - OR - Die:Krenusmo do Ekskluziv pivnice, ali nas uhvati najgadnija moguca ki$etina kod Pravnog. I dok smo se mrzli pored izloga kao golubovi na$a srca ogreja reklama za Smoki![]()
![]()
![]()
![]()
e bash ti je slatka fotkica!
(da ne kazem slana :wink: )
Milojko Vasic:Slatka si.Šta radiš večeras ? A ako će te utešiti, i ja sam pet puta padao na polaganju vozačkog.
HvalaaaaMilojko Vasic:Slatka si.Šta radiš večeras ? A ako će te utešiti, i ja sam pet puta padao na polaganju vozačkog.
Neka, samo ti uči. Nemoj da posle bude: etotako pala na ispitu zbog Milojkovih (suludih) ideja. 8)etotako:... ali ako imaš neku bolju ideju... 8)

ehh... ja padam samo na vozačkom ispituMilojko Vasic:Neka, samo ti uči. Nemoj da posle bude: etotako pala na ispitu zbog Milojkovih (suludih) ideja. 8)etotako:... ali ako imaš neku bolju ideju... 8)

divlja u srcu:E, Milojko nisam znala da si zavodnik!![]()
ops: Ma nisam. Otkud ja zavodnik.
ops: Nego sam pitanjem 'teo da potenciram njezinu lepotu. Milojko Vasic:divlja u srcu:E, Milojko nisam znala da si zavodnik!![]()
ops: Nego sam pitanjem 'teo da potenciram njezinu lepotu.
Nešto slično kao kad vi, žene, hoćete da pohvalite neko jelo ili slatkiš, pa pohvalu potencirate pitanjem "Hočeš li da mi daš recept ? "
Hvala, hvala. Niko nije imun na komplimente. Em najšarmantniji em dasa . Hvala lepo, Afrodita.Aphroditi:Lepo ja rekoh.![]()
Definitivno najšarmantniji dasa na Forumu. :wink:
Milojko Vasic:Hvala, hvala. Niko nije imun na komplimente. Em najšarmantniji em dasa . Hvala lepo, Afrodita.Aphroditi:Lepo ja rekoh.![]()

Vidim dopala ti se "Devojka sa bisernom minđušom". A ?Aphroditi:Nema na čemu.I drugi put.
![]()
Aphroditi:Milojko Vasic:divlja u srcu:E, Milojko nisam znala da si zavodnik!![]()
ops: Nego sam pitanjem 'teo da potenciram njezinu lepotu.
Nešto slično kao kad vi, žene, hoćete da pohvalite neko jelo ili slatkiš, pa pohvalu potencirate pitanjem "Hočeš li da mi daš recept ? "
![]()
Lepo ja rekoh.![]()