bejbica
Domaćin
- Poruka
- 3.146
Pero, smanji malo taj sladoled i pojacaj sex 
Udebljao si se bre!

Udebljao si se bre!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Iz tvojih usta u bozije usi... :wink:bejbica:Pero, smanji malo taj sladoled i pojacaj sex
Udebljao si se bre!
Nemam pojma za pare... al sladoled obozavam.... :-) :wink:Neva:Al' je obgrlio...zaustavio joj disanje da bi uzela manji zalogaj....
Nema sta..bogato, siroko...kol'ko para Petre? El bilo za colu?
Petar_Pan:Nemam pojma za pare... .... :-) :wink:
Ne, naravno da sam ja sam platio... al mi je koliko je kostalo bilo totalno nebitna informacija da bih je zapamtio... A ako te bas cena toga toliko bitna... mogu ti reci lokal pa idi pa vidi...Neva:Ona je platila ? :shock: Sram da ti udje !
Petar_Pan:. to te moze dovesti u neke situacije da napravis pogresnu procenu i da se zeznes.... :wink:
4......1.....6.......0.Petar_Pan:al mi je koliko je kostalo bilo totalno nebitna informacija da bih je zapamtio

Manje od 1000 a i imala je da vrati kusur...Enfroz2891.:4......1.....6.......0.
![]()

Ona? :shock:Petar_Pan:Manje od 1000 a i imala je da vrati kusur...![]()
Da konobarica... i bila je extra ljubazna i dobila je i baksis.... :wink:bojan p:Ona? :shock:
i imala je minic...
Jel treba jos neka informacija o dogadjaju... mislim ono redni broj novcanice i tako to.... 
Ma, 'aaaaaajde, nemoj baš sada i preterivati !!!Petar_Pan:Da konobarica... i bila je extra ljubazna i dobila je i baksis.... :wink:i imala je minic...
Jel treba jos neka informacija o dogadjaju... mislim ono redni broj novcanice i tako to....
![]()
Peta W.:
Kraljicu koje vecheri?dragojIo:pa da, dzaba se ljubimo ako nema nikog da to vidi...
nemoj sad ja da stavim fotku gde kreshem kraljicu veceri
Ma mrzi me sad toliko da citam, a i gde sad da nadjem neku svoju dobru sliku. Ali svejedno i ako ne postavim, nek sanjaju moje cvrste utegnute sisice, kao dinjice ili neko drugo voce slatke. :-DBanshee:http://forum.krstarica.com/threads/55859&page=384&pp=15
pocev od ove strane,poslednji post, pa nekoliko narednih sam objasnjavala contessi kako da stavi sliku.
Ma slatke su bre, nema tog ni tipa ni devojke koji moze da im(mi) odoli. :-D Mnogi su probali ali malo ih uspe to provaliti.baja_do_jaja:pa ti rece malopre da su ti se oklembesile
Pa sad koliko sam sveze meso nemam pojma, al da mesam, mesam sve u 16.... :-Dbaja_do_jaja:ma sto bi ti odoljevali svako voli da prcne sveze meso jos ako dobro mesas nema zime za tebe i tvoje dinje
Shljivica, mala. :-Dbaja_do_jaja:a ona druga dinja...Sto je pukla ispod pupka ehhe il je lubenica u pitanju
Ma kakva udaja, pa nisam ti ja priglupa balkanka. :-Dbaja_do_jaja:cekas udaju da kuvas dzem?