M
marlоn
Gost
Ja znam kako ćeš da se smeješ za koji dan...kad dodje ono longlife chudobejbica:Imam colgate smajlitj Ljubo, pa malo da opalim reklamu :-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja znam kako ćeš da se smeješ za koji dan...kad dodje ono longlife chudobejbica:Imam colgate smajlitj Ljubo, pa malo da opalim reklamu :-)
Brate...likovi su do jaja...ono izlaze iz mraka ko zombiji sa krivi noževi i iskeženi osmesiPLESsitnihDEMONA:Mogu da ti kazem da nisi daleko od istine.![]()
S_K_V_O:setila sam se na koga mi anakin lici!
na jednu komsinicu. i to bas bas puno...bar meni...
sad prtljam po slikama u kompu, ali nasla sam samo jednu na kojoj se ta komsinica ne vidi bas dobro...
Ma šta mi pričaš...bio sam pre nekoliko godina...PLESsitnihDEMONA:Marlone brate...oni izalze svaku noc i nadiru sa svih strana. I nose nozeve u zubima! Svuda ih ima.
"iza prozora nemirnog sna
osjecam njihove sjene
gledam kako kroz zidove plesu..."![]()
![]()
Ma da mozes da ih vidis uzivo...ne znas da li da se smejes ili da places.![]()
![]()
anakin:e pa stavi sliku...

bejbica:Imam colgate smajlitj Ljubo, pa malo da opalim reklamu :-)
bejbica:WOW!!!!!!
Anakin bas si prelepa!!!

Stavila sam u profil taj smajl, pa vidi kako cu da se kesarim 8-)marlоn:Ja znam kako ćeš da se smeješ za koji dan...kad dodje ono longlife chudo![]()

Hvala, a kad ces ti da stavis neku novu slichku?alexandrra:Bejbice, lepa ti je slicica! Na svakoj si mi drugacija

frozen1982.:Bas si.....bas si.