gost 388309
Poznat
- Poruka
- 7.764
Moze i slike motora, aviona, bajseva, helikoptera, podmornica...
Nemojte samo da kacite Cepeline
Nemojte samo da kacite Cepeline

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemojte samo da kacite Cepeline![]()
A шта ћемо ми пешаци, непливачи, нелетачи, за нас нема места за љубависање, да останемо нејебачи? Дискриминација, него како него јесте!
Zasto je ova tema na lj&s?![]()
Evo ova dva automobila su tako elegantna, verovatno je vožnja sa njima bolja od samog seksa iskreno
![]()
![]()
Kako bih hteo da imam jedan od ova dva auta, ali ako ćemo realno nije isplativo, garant su vrlo skupi za održavanje, jedu benzin ko od šale i šta sve još ne
Nemojte samo da kacite Cepeline![]()
Jesu stvarno
- - - - - - - - - -
Pitam ja tebe na kom drumu da vozis ovo
- - - - - - - - - -
Pitam se drug![]()
Bar ti to mozes da proveris, ne pravi se blesava![]()
Cuti, u Svedskoj ce ti uskoro trebati papirologija za seks na bilo kom mestu.Jel ti znas koja sve papirologija treba za to drug![]()
Cuti, u Svedskoj ce ti uskoro trebati papirologija za seks na bilo kom mestu.![]()
Mozda ce prihvatati i kompenzaciju, njenu ili njegovu u zavisnosti od orijentacije notara.A tek notaru da se plati![]()
Evo ova dva automobila su tako elegantna, verovatno je vožnja sa njima bolja od samog seksa iskreno
![]()
![]()
Kako bih hteo da imam jedan od ova dva auta, ali ako ćemo realno nije isplativo, garant su vrlo skupi za održavanje, jedu benzin ko od šale i šta sve još ne
Kad se spomenuo cepelin ocekivao sam sliku hinderburga iznad njujorka![]()