Slike automobila / kamiona / brodova / vozova / koji vas asociraju na ljubav ili sex

Postoje i moderniji, udobniji i bezbebedniji :)

lockheed-martin-p-791.jpg

A шта ћемо ми пешаци, непливачи, нелетачи, за нас нема места за љубависање, да останемо нејебачи? Дискриминација, него како него јесте!

Dobro Daco ni ja ne vozim cepelin. Prokletinja trazi sate letenja i na avionu i na helikopteru a mene strah visine.
U stvari u isti bih usao samo zbog jedne curice :rumenko:

Ovo se mozda svidi mom komsi, covek voli stara vozila i lepe zene :)

gaz_13__153569406f.jpg

Zasto je ova tema na lj&s? :think:

Tema je jasna: ono sto vas kod odredjenog prevoznog sredstva asocira na ljubav ili seks. Otvoricemo jos jednu temu gde cemo obraditi koji vas stambeni prostor asocira na ljubav ili seks.
Ostace mladjim generacijama da znaju sta da voze ili gde da kupuju nekretnine da bi imali bolji sex ili jacu ljubav:D

Evo ova dva automobila su tako elegantna, verovatno je vožnja sa njima bolja od samog seksa iskreno :lol:

maxresdefault.jpg

01w.jpg

Kako bih hteo da imam jedan od ova dva auta, ali ako ćemo realno nije isplativo, garant su vrlo skupi za održavanje, jedu benzin ko od šale i šta sve još ne

Jesu stvarno:super:

- - - - - - - - - -

Pitam ja tebe na kom drumu da vozis ovo:?:

- - - - - - - - - -

Moze i slike motora, aviona, bajseva, helikoptera, podmornica...
Nemojte samo da kacite Cepeline:rotf:

Pitam se drug:cmok2:

Evo ova dva automobila su tako elegantna, verovatno je vožnja sa njima bolja od samog seksa iskreno :lol:

maxresdefault.jpg

01w.jpg

Kako bih hteo da imam jedan od ova dva auta, ali ako ćemo realno nije isplativo, garant su vrlo skupi za održavanje, jedu benzin ko od šale i šta sve još ne

Probao oba - klasicni tvrdi sportski auti, razocarao bi se..

Back