Slikanje

Ako mislis da cetkicu/olovku...nista
A ako mislis na foroaparat/telefon...slikam predele u kojima se trenutno nalazim (cesto vozim bajs po nekim brdima itd itd) evo ova slika je od preksinoc:

Prilozi

• gucevo.jpg
    gucevo.jpg
    35,9 KB · Pregleda: 45
obicno slikam sebe..:rumenko: (sala,ne tako daleko od istine:))...ali,volim da slikam i neke sitnice,i ljude koje drugi ljudi ne bi opazili.....bas volim umjetnicke fotke,mada ja to ne umijem fino da slikam ;(

svaka cast prelepe fotografije :)

ovo je sajt gde imate mnogo dobre slike za deskop racunar ;) http://www.socwall.com/browse/index...Sortby=0&wpFilter=1&wpQueryType=0&wpMarker=10

Hvala ;)

@tema

Ne znam zasto, ali sebe retko kad volim da slikam, stavise ne volim da slikam sebe. Volim da slikam nesto oko sobe, casual , nesto uobicajno ali opet ne tako lako za primetiti . Inace fotoaparat nemam, sve slicice slikam mobilnim telefonom , i primetio sam da kada slikam, da me to nekako opusta . Ne znam zasto :mrgreen:

Hvala ;)

@tema

Ne znam zasto, ali sebe retko kad volim da slikam, stavise ne volim da slikam sebe. Volim da slikam nesto oko sobe, casual , nesto uobicajno ali opet ne tako lako za primetiti . Inace fotoaparat nemam, sve slicice slikam mobilnim telefonom , i primetio sam da kada slikam, da me to nekako opusta . Ne znam zasto :mrgreen:

Isto....

Ne volim da se slikam, ali volim nesto u prirodi...msm ima u profilu nesto malo slika sto sam ispucao iz zezanja...:mrgreen:

A najvise volim da slikam nebo, kad je pun mesec, kad grmi i sl...:P

Ako mislis da cetkicu/olovku...nista
A ako mislis na foroaparat/telefon...slikam predele u kojima se trenutno nalazim (cesto vozim bajs po nekim brdima itd itd) evo ova slika je od preksinoc:

Jao ako ovo vidjas svaki dan bas ti zavidim.
Cetkicom nemam ni vremena ni zivaca slikati, mada sam hteo koje ulje na platnu ovo leto, imam dobar aparat ali slabo slikam (pejzaz, zivotinje) mozda ubacim koju sliku
@steve smanji malo sliku uz download mi je trebao minut da se ocita :rumenko:

Back