Slikali se pored svastike!!!!!!!!!!!!

screen03va1.jpg

return to castle wolfenstein ima i multyplayer kojeg prilično često igram pošto imam slab komp pa ne mogu potegnut neke novije...

ima tamo jedna zanimljiva pojava. naime dosta likova iz srbije ima nikove tipa DELIJE SRBIJA , SKEMBIĆI SERBIA, SERBIAN WOLF itd dok npr od hrvata ima jedan lik i nik mu je MISLA (cro) vjerojatno ih ima još samo je on jedini koji ima taj (cro) i to u zagradi kao što neki tako imaju npr (BG), (IT)...
često na tamošnjem chatu ispune cijelu stranu sa: serbia!!! serbia!!!
(ne smeta to meni, nek se ispuhuju samo jednostavno upada u oči jer niti jedna druga nacija to tako tamo ne ispoljava)
još niti jednom nisam vidio tako nešto od hrvata.
simptomatično je to i što se oni bore u većini slučajeva na strani osovine a ne saveznika.

1. da li su ti ljudi nacisti (kad se već virtualno bore na njihovoj strani)* ?
2. odgovor na stalna prozivanja hrvata kao kompleksaša.

btw moj nick tamo uopće nema nikakav nacionalni prefiks.

* - shvatiti poluozbiljno, ali usko povazano s ovom temom

return to castle wolfenstein ima i multyplayer kojeg prilično često igram pošto imam slab komp pa ne mogu potegnut neke novije...

ima tamo jedna zanimljiva pojava. naime dosta likova iz srbije ima nikove tipa DELIJE SRBIJA , SKEMBIĆI SERBIA, SERBIAN WOLF itd dok npr od hrvata ima jedan lik i nik mu je MISLA (cro) vjerojatno ih ima još samo je on jedini koji ima taj (cro) i to u zagradi kao što neki tako imaju npr (BG), (IT)...
(ne smeta to meni, nek se ispuhuju samo jednostavno upada u oči jer niti jedna druga nacija to tako tamo ne ispoljava)
simptomatično je to i što se oni bore u većini slučajeva na strani osovine a ne saveznika.

To se jos igra na NETu? Aj mi posalji link za taj server, da vidim sta mi sve treba pa da i ja opikam koju...

je vjerojatno tu negdje po godinama sa onima što se naslikavaju na thompsonovim koncertima...

off topic: jel može netko preporučiti sličnu igru ali s modermijim naoružanjem koja nije jako zahtjevna za hardver tu negdje kao RTCW? thnx

Naravno...

off topic: Eh... Jesi li igrao nekad Call of duty...? Medal of honor... Obe imaju vishe delova... To su ti FPS-ovi o WWII...

Modernije naoruzhanje... Half Life...? Doom ...? Sve igre sa par delova i expansion-a...

***, ne znam ti konfiguraciju, ali eto ti par... Pogledaj na Wikipedia-i chlanke o tim igrama... Ili na Gamespot-u...

Hm... Ja igram sve, ali su mi takodje ta dva zhanra omiljeni... :mrgreen:

Eve ti moje preporuke ako nesto od ovoga kojim slucajem nisi odigrao pa da probas

Od strategija odigraj Age of Mythology, Ground Control 2 , ako nisi igrao Starcraft to ti je pod obavezno, Medieval Total War ...

Avanture : Post Mortem, Still life, Silent hill serijal, Shadows of destiny, Resident Evil serijal (4 moze i na nasim kompovima :mrgreen:) ...

Eve ti moje preporuke ako nesto od ovoga kojim slucajem nisi odigrao pa da probas

Od strategija odigraj Age of Mythology, Ground Control 2 , ako nisi igrao Starcraft to ti je pod obavezno, Medieval Total War ...

Avanture : Post Mortem, Still life, Silent hill serijal, Shadows of destiny, Resident Evil serijal (4 moze i na nasim kompovima :mrgreen:) ...

Eh... AoM i MTW... Koliko li sam samo meseci proveo igrajuci ove igre... :think:
Nisam neki ljubitelj Starcraft-a, ali sam probao... Drazhi mi je Warcraft... Ali ne onaj MMORPG... Ne volim to...
Hm... GC 2 bih mogao da probam... :think: Nisi prvi koji mi preporuchuje... :think:
Recimo, meni su dobre igre... Europa Universalis 2 i donekle 3... Rome : Total War... Narochito ona modifikacija : Rome : Total Realism... Imperial Glory... Warhammer 40 000 - Dawn Of War... Spellforce 2 - Shadow Wars...Civilization 3 i 4...

E da... Diablo 2, Vampire - The Masquerade - Bloodlines, Dreamfall - The Longest Journey, Half Life 2... Neke od omiljenih igara...
Mozhda bi se tu mogao dodati i Call of Cthulhu - Dark Corners Of The Earth, ali nju ne stigoh preci, jer mi prs'o sistem tad... A mrzi me da prolazim kroz sve to iz pochetka...

Poslednja avantura koju predjoh je : Dracula - Origin... Sad chekam da izadje Dracula 3 - The Path Of The Dragon... Inache, izuzev tematike i zhanra, (point & click avantura) nishta drugo ne povezuje ove dve igre... Secam se kad sam igrao prvi deo Dracula-e... Eh... To je bila dobra igra... Pa i drugi u izvesnoj meri...

Naravno...

off topic: Eh... Jesi li igrao nekad Call of duty...? Medal of honor... Obe imaju vishe delova... To su ti FPS-ovi o WWII...

Modernije naoruzhanje... Half Life...? Doom ...? Sve igre sa par delova i expansion-a...

***, ne znam ti konfiguraciju, ali eto ti par... Pogledaj na Wikipedia-i chlanke o tim igrama... Ili na Gamespot-u...
cod i moh sam igrao na plejki2 odlične ipak cod mi draži.
ja sam inače navikao igrat na plejkama pa mi ovo sa svim tim extpackovima + uštelavanje grafike + krekiranje ide jako na onu stvar.
gotovan štaš :mrgreen:
bio skinuo cod pa me instalacija tri dana zezala dok nisam pop..... i izbrisao:otkacio:

izvinjavam se svima na započetom oftopiku :bye:

mslim da je to izraz kajanja...kao bolje da smo bili na strani osovine...posto smo ovako prosli...a bili na strani saveznika;) ..recimo..saveznici su kao i sile osovine bombardovali Beograd, a Zagreb ni jedni ni drugi....o daljem toku dogadjaja je nepotrebno pisati....:mrgreen:
to je cist revolt...i to je ocigledno...

Back