psychosomatic addict insane
Aktivan član
- Poruka
- 1.786
sigurno zabavniji od tvoj rl-a
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opa uzeli ste se vec ?Alo, bre, Braco, nemo' da te nađem i da ti polomim sve zube u glavi! Nemo' da mi vređaš, ženu, snishodljivi snobe!E, nek' popijem prijavu! Za ljubu ću se uvek žrtvovati!
![]()
Alo, bre, Braco, nemo' da te nađem i da ti polomim sve zube u glavi! Nemo' da mi vređaš, ženu, snishodljivi snobe!E, nek' popijem prijavu! Za ljubu ću se uvek žrtvovati!
![]()
mmm yebo bi ovu drolju u dupe![]()
Marmun.
Eduarde, sta se tebi desilo? Nekad si umeo i da srocis koju zabavnu, dodjes ostavis dve poruke za tri nedelje, al dovoljno da si od mene dobijao s vremena na vreme reputaciju.
A sad i kad dodjes, samo trabunjas nesto i mlatis praznu slamu. Sta je bilo to, ona ivana pojede dzigericu , el da
Nego, kad nece niko mene dokaci, cu se sama okacim -.- crkli dabogda
![]()
naprimer ova
![]()
Eduarde, sta se tebi desilo? Nekad si umeo i da srocis koju zabavnu, dodjes ostavis dve poruke za tri nedelje, al dovoljno da si od mene dobijao s vremena na vreme reputaciju.
A sad i kad dodjes, samo trabunjas nesto i mlatis praznu slamu. Sta je bilo to, ona ivana pojede dzigericu , el da
Nego, kad nece niko mene dokaci, cu se sama okacim -.- crkli dabogda
![]()