Slika sa pricom

ja imam jednu kratku priču o jednoj pekari kojoj su otpala dva slova.
Elem,
U mom kraju postoji jedna pekara koja se zove naša pekara i koja je veoma popularna i u ostalim delovima grada jer ljudi dolaze na čuvene štapiće premazane belim lukom i vazda je red ko u pošti u vreme penzija.
Jutros krenem po doručak za familiju i imam šta i da vidim
ilustracija sledi
attachment.php

nisam smela da stanem ispred da me ne uvate :lol:
Svakako vidite i sami da je naša pekara postala naša kara i da oni dragi vlasnici svakog jutra prodaju kupcima to što gore piše na vr njihove radnje
a da nikom još nije palo na pamet da kad dobije karu u našoj pekari za to ostavlja i novac.
Eto braćo
Setih se nesretnog Zorana i njegovog pitanja
Znam da se nema para za veće plate ili za bolje uslove rada ali ljudi
zašto vam je sat na ulazu u fabriku pokvaren?

Vi sad sami donesite zaključak dokle je to otišlo.
Pozdrav

17201215_1310912648956441_4437386799973669754_n.jpg

Fotka kao fotka ,obicna a propustila sam dva prevoza ,pretcala cestu i mislila da me iza stepenica koje nisam uslikala ceka mnogo lepsi tj.interesantinji deo za fotografisanje .Da kroz autobus izgleda carobno .......Brankov most ali mozda treba pricekati proljece .....pa cemo opet u nocno fotkanje mosta ....;)

to mi je hvala što sam digla temu :lol:
aa, možen' bit' i još štogod' (da si digla ;) )

Pričam ti priču,..
Za 'Fala sam ja too ,.. bar za Tee,.. :)
i btw, jedna anegdota:
Stane moj drugar na benzinsku ,.. dve razgolićene (strava) cice mu obrišu obe šoferšajbne,..
i sve kao nešto očekuju od njega,..

kaže On:.
Znaš, dao bih ti bakšiš, ali bih da me zapamtiš,.. pa ne-dam. :)

Tako,.. i moj prijatelj (oponent u uzgoju banana,..) ne daa,..
elem, u vezi teme:

Petani  Talijanka.jpg

naziv slike:
"Ee', da mi je, još jedared sresti,.. da je pitam, dal'me Ona.. ",..
(msm,.. seća,..) PETANI - plaža - KEFALONIJA - juli 2016.​

,.. ai ne moraa,.. (da me se seća),.. Dama je Italijanka,.. ima muža, dvoje dece,.. i
ii stass,. ii glas,.. i miris,..

edit: naziv slike je : PROFUMO DI DONA ('miris žene',.. - na italijanskom,..)

svejedno, da li je to Lahor u kosi ili ,.. Poison,.. na vratu,..

ps: Mala, Malena, Malecka,.. ne vredi mi (da palim vatru),.. jel' daa?,..

Poslednja izmena:
u9c-noz.jpg

Moj lepi nozic....

Bio mi je veoma drag, ali neko mi ga je maznuo iz stana.

Ja mislim da je bio sin zene koja je spremala i peglala.

Otpustio sam je odmah, iako bas nisam siguran da je bio njen sin.

Iz preventivnih razloga da mi jos nesto ne nestane.

a ovog jutra imam jednu zanimljivu situaciju ispred mene se kretalo merno vozilo pikap koje na zadnjim vratima ima upozorenje
da je u pitanju opasnost jer se unutar vozila nalaze uređaji za merenje strujnog udara...

samo negde im je nestalo jedno slovo te tako vozilo izgleda kao da na njemu možeš malo da se dopuniš ako ti ponestane energije za život:lol:

nije mi bilo jednostavno da ga ufotkam u pokretu kroz one gudure na košutnjaku ali uspela sam kad je stao da se uključi na glavnu traku..
evo fotke. šta treba da se desi da bi ovo slovo U dobilo svoje mesto nazad....
Pogledajte prilog 442438

Poslednja izmena:
Јуче сам видео овог пса луталицу у сјајној пози како оно мало хладовине од зидића. Занимљива композиција, али док сам извадио апарат и чучнуо да га сними и он је пиметио мене и одмах кренуо да вуиди шта радим.После последње фотке више није било шансе за сликање јер је кренуло мажење.
Она добра композиција је тако остала неснимљена.

MYJsYld.jpg

f0cBuJR.jpg

9HMs0XE.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
DSC_7446.jpg

И ја мислим да свака фотографија говори сама више од речи, али када су други кренули а Блајби инсистира, десио се данас блиски сусрет због непоштовања првенства пролаза од стране мотоциклисте. Возач аутомобила је улазио са споредног пута на главни а мотоциклиста пошто је сипао гориво излазио са бензиске пумпе и наравно дао по гасу, не гледајући да му возило има предност. Младић је добро и прошао, како то зна обично и да буде. Хитна је стигла брзо, а полиција касније на увиђај.

Back