Слика из Приштине

Ne svi.............Ne oblažu svi balegama spoljne zidove od kuća. Najviše to rade oni sa Šare i oni pod njom. A Goranci ( ili što bi Šeki rekao , "Govanci") njima je to ko "Dobar dan"!

Pa su Šiptari vidjeli od njih, te i oni počeli da ih kopiraju....

Pljunu u šake, balegu u njima i lepiiiii............hhahaaahaa, lepiiiiiiiii...........hahahahaah, lepiiiiiiiiii hahahaha!!!

p.s. Šta nikada nisi čuo za ovu vrstu obalegavanja spoljne fasade Ademe, djavo ti večeru izeo !

<prof.Grof>:

Pljunu u šake, balegu u njima i lepiiiii............hhahaaahaa, lepiiiiiiiii...........hahahahaah, lepiiiiiiiiii hahahaha!!!

p.s. Šta nikada nisi čuo za ovu vrstu obalegavanja spoljne fasade Ademe, djavo ti večeru izeo !
vajda prvo balegu u ruke pa posle pljunes u sake ili oblizes prste, zavisi kako ko volje, da se bolje fata :lol: :grin: :-D
p.s. nego pokusavam i ja tako uciti ove moje, mislim nekim tradicijama srba, ali ovo nepoverljivo u piz** majc**nu... nisu ko ovi tvoji, ti im lepo kazes, oni posle aplaudiraju i tako , mislim kako i prilici pravom patrijoti
p.p.s. pre par dana procita neki interesantan post, ucini mi se prepoznatljiv style ali ne i nick hahahaaa :lol:

adem_ks:
a-ha ... sada vidim... a jel znate ko je kod nas protiv njegovog plana??? par stotina radikalno opredeljenih, a posto im je vodja pusten iz zatvora onda... ma bez veze

pa ...ono nema slike i... nisam ukapirao... ok. desava se

Адеме јел можеш ти мене да информишеш шта ви производите на КиМ, тј. шта су вам стратешки производи. Озбиљно те питам.

Torius:
Адеме јел можеш ти мене да информишеш шта ви производите на КиМ, тј. шта су вам стратешки производи. Озбиљно те питам.

Ono sto je sigurno to su im "deca", to im je najbolji strateski proizvod do sada, a takodje proizvode (stancuju) doktore nauka i magistre :wink: najvise ih ima na Kosmetu :shock:

Torius:
SANDRINAbg:
Па занима ме, али њега нема. Хмммм, можда мисле да ће их САД спонзорисати наредних 100 година.

Ako to znaci da ce meni i Ademu njegov cika Bush kupiti viletinu na Dedinju sa ogromnim dvoristem...hm...pa nek' ga sponzorisu...bar jos par godina dok se " malo" ne skucimo... :lol:

Torius:
tenutno skoro nista, koliko ja znam, to skoro sam dodao zbog primedbe iskander-a u vezi dece, ali i ta "industrija" je u opadanju, cena demokracije... a strateski proizvodi??? pa puno toga, ali kao sto rekoh prvo nezavisnost onda ino finansijske inekcije i... mislim da imamo sta ako ima ko

Adem je doktor nauka u spravljenju bakllava i boze ( Koka- kolje ). On svoj krvavi dinar tj. krvavi euro zarađuje mukom. Sećam se jednom , kad nisam imao posla a ja potražio posao kod njega u pekari.....

I evo ovom prilikom se javno izvinjavam Ademu:

Ademe izvini što sam bio pod utiskom filma "Varljivo leto 68". Izvini zbog tvoje verenice. Ona nije kriva ja sam jedini krivac. Bio si u pravu kad si mi dao otkaz!!!

Откуд ти идеја да има толико деце?Како би онда могао цео дан да седи за компом,и куца поруке?Ја би пре рек'о да има лабораторију негде у Великом Трновцу,па деца не смеју ни да примиришу!

Pre bih rekao da im je ovo najvazniji strateski proizvod:
cocain.jpg

Back