- Poruka
- 381
Lacibg:Разочарали се у пријатеље. А база Бондстил је ту и не мрда. Уранијума на завидном нивоу. Једина економија - дрога. Криминал ...
....terorizam!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lacibg:Разочарали се у пријатеље. А база Бондстил је ту и не мрда. Уранијума на завидном нивоу. Једина економија - дрога. Криминал ...
mali adađo:....terorizam!!!
adem_ks:pa i meni se neke stvari ne svidjaju, ali retke su one koje mi smetaju, mislim vazno je razumeti da postoje razni ukusi... kako kazu... neko popa, neko popadiju, a jaops:
nemo tako ovde ima malja decaSANDRINAbg:Pa 'ajde kazi vec jednom...prvi put je bolno, a posle...ide ki podmazano... 8-)![]()
adem_ks:nemo tako ovde ima malja decaops:
![]()
ops:
:shock:mali adađo:nemoj da se nerviraš Ademe, znaš valjda kako izgleda Priština, jedan od najlepših srpskih gradova![]()
Salvantis:pa probaj da ih potrazis u albaniji, kazu da ih ima i tamo....
a isto tako prica se i da vole magarce, tako da ces im se sigurno odmah svideti![]()
svetolik trpkovic::shock:
ona rupcaga najlepsi srpski grad ,da li si ti normalna ?
idot:Pa žao mi ih je poslje onog genocida kojeg ste napravili nad njima, ipak čovjek je čovjek...
idot:Jedva čekam da posjetim Nezavisnu državu Kosovo...tzv.NDK :razz:
<prof.Grof>:......."Celjo seljo volji beljo..!"
[/URL][/IMG]![]()
<prof.Grof>:Imaju običaj da kuću oblažu balegama, to je za njih jače od stirodura.Osećaju se jačim i izolovanijim. Koliko puta sam to gledao. Govnima oblažu kuću, vele toplije je...........
Civilizacija ti je to, kultura, tehnologija....ma razvijeni su skoro kao Iliri !<prof.Grof>:Imaju običaj da kuću oblažu balegama, to je za njih jače od stirodura.Osećaju se jačim i izolovanijim. Koliko puta sam to gledao. Govnima oblažu kuću, vele toplije je...........
<prof.Grof>:Imaju običaj da kuću oblažu balegama, to je za njih jače od stirodura.Osećaju se jačim i izolovanijim. Koliko puta sam to gledao. Govnima oblažu kuću, vele toplije je...........