kisela bombona
Elita
- Poruka
- 20.104
Ако сумњаш, дај нам своју математику, па да и ми сумњамо.
Не може од позади да креће логика. Ти износиш сумњу, а ми да ти доказујемо да је сумња неоснована.
Израчунај ти оквирно, па ако има индиција, можемо да настављамо.
А у вези првог дела ове теме, "СЛИЧНОСТИ ИЛИ НЕ....." раније сам више пута писала и данас још увек мислим ИСТО (цитирам једну моју ранију поруку):
...Да би дошао до оваквог размишљања до којег сам ја дошла, па сам и отворила ову тему, морао би да познајеш цео изборни поступак. За разлику од тебе, који си био део бирачког одбора и гласач, ја сам прошла све фазе, од гласача, члана бирачких одбора, председника бир. одбора, инструктора комплетног изборног поступка, кандидата за одборника и кандидата за посланика, учесника у припреми и обради комплетних кандидационих листа до слања у РИК.. (координатора свих тих радњи).
ПРЕМА томе познајем до у ситна цревца све те радње и ВРЛО ДОБРО знам колико за све то треба и времена и људи и комјутера и оверивача и потписника, на крају крајева и новца. Нема тога који ће да ме убеди да се за један дан може скупити, средити и припремити и однети у РИК 10.000 а тек 30.000, о томе да и не говорим. И да се испоштује сва процедура која је одређена законима и изборним прописима.
Ево јавно ОПТУЖУЈЕМ и СНС и раније ДС и СПС, СРС и све оне који су за један дан предале у РИК комплетно све оверене и поредане по абецеди листе 10.000 потписника, у оним кутијама, да су довели у питање валидност тих избора у којима су учествовали.
Такође тврдим да је за време владавине Бориса Тадића, када је мењан закон о регистровању политичких странака и изборни закон, ПРЕКРШЕН Устав, зато што је овим законима онемогућено свим грађанима Србије да по Уставу РАВНОПРАВНО учествују у томе да имају право да "бирају и БУДУ БИРАНИ"!!!
https://forum.krstarica.com/threads...ka-glasova-biraca.755637/page-2#post-32321426