Сличности или не:(Преко ноћи скупљено "НН" оверених потписа за изборе - За 24 часа "НН" тестирано на корону)

Ако сумњаш, дај нам своју математику, па да и ми сумњамо.

Не може од позади да креће логика. Ти износиш сумњу, а ми да ти доказујемо да је сумња неоснована.

Израчунај ти оквирно, па ако има индиција, можемо да настављамо.

А у вези првог дела ове теме, "СЛИЧНОСТИ ИЛИ НЕ....." раније сам више пута писала и данас још увек мислим ИСТО (цитирам једну моју ранију поруку):

...Да би дошао до оваквог размишљања до којег сам ја дошла, па сам и отворила ову тему, морао би да познајеш цео изборни поступак. За разлику од тебе, који си био део бирачког одбора и гласач, ја сам прошла све фазе, од гласача, члана бирачких одбора, председника бир. одбора, инструктора комплетног изборног поступка, кандидата за одборника и кандидата за посланика, учесника у припреми и обради комплетних кандидационих листа до слања у РИК.. (координатора свих тих радњи).
ПРЕМА томе познајем до у ситна цревца све те радње и ВРЛО ДОБРО знам колико за све то треба и времена и људи и комјутера и оверивача и потписника, на крају крајева и новца. Нема тога који ће да ме убеди да се за један дан може скупити, средити и припремити и однети у РИК 10.000 а тек 30.000, о томе да и не говорим. И да се испоштује сва процедура која је одређена законима и изборним прописима.

Ево јавно ОПТУЖУЈЕМ и СНС и раније ДС и СПС, СРС и све оне који су за један дан предале у РИК комплетно све оверене и поредане по абецеди листе 10.000 потписника, у оним кутијама, да су довели у питање валидност тих избора у којима су учествовали.

Такође тврдим да је за време владавине Бориса Тадића, када је мењан закон о регистровању политичких странака и изборни закон, ПРЕКРШЕН Устав, зато што је овим законима онемогућено свим грађанима Србије да по Уставу РАВНОПРАВНО учествују у томе да имају право да "бирају и БУДУ БИРАНИ"!!!

https://forum.krstarica.com/threads...ka-glasova-biraca.755637/page-2#post-32321426

dok smo mi jeli zlatnim escejgom svaba nije znao sta je viljuska:zcepanje:

normalno da lupetaju sa brojkama, ali niko referentan nece da o tome prica da ne bi ispao budala, posto onaj ko nesto fingira ima manipulativnu mogucnost da u excelu ili vec u cemu radi, ispravi tabelu kako mu se cefne.

dok smo mi jeli zlatnim escejgom svaba nije znao sta je viljuska:zcepanje:

normalno da lupetaju sa brojkama, ali niko referentan nece da o tome prica da ne bi ispao budala, posto onaj ko nesto fingira ima manipulativnu mogucnost da u excelu ili vec u cemu radi, ispravi tabelu kako mu se cefne.

Устав, члан 51.,
“Свако има право да истинито, потпуно и благовремено буде обавештаван о питањима од јавног значаја и средства јавног обавештавања су дужна да то право поштују”.

Није ми јасно зашто грађани тако олако ОДУСТАЈУ од многих права, Уставом загарантованих:roll:. А да не говорим и о томе, да МОЖЕМО да поднесемо тужбу против оних који нам та права оспоравају илијош горе, против оних који крше Устав.

Неко објави овај текст, можда у жељи да "одговори" овој теми:mrgreen:

U OVOJ KOVID AMBULANTI NA JUGU SRBIJE IMAJU VIŠE OD
2200 PREGLEDA ZA DAN:
Potrebno im je još ljudi, obaraju rekorde

Dom zdravlja u Nišu u kovid ambulantama ovih dana beleži rekorde u broju pregleda koje obavljaju lekari, ali i u broju laboratorijskih analiza, rekao je za agenciju Beta direktor te zdravstvene ustanove Milorad Jerkan.

"U tri kovid ambulante Doma zdravlja i ambulanti Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika u ponedeljak, 30. novembra, pregledano je 2.209 pacijenata, što je apsolutni rekord od izbijanja epidemije. Sutradan, 1. novembra bilo je 1.868 pregleda, a za čak 660 pacijenata uradjene su laboratorijske analize, što je takodje apsolutni rekord", istakao je Jerkan.

Kako je kazao, korona virus laboratorijski dnevno bude potvrdjen kod 200 do 250 pacijenata.

Prema njegovim rečima, od ukupnog broja pacijenata koji se javljaju lekarima u kovid ambulantama oko 400 čini to zbog prvog pregleda, a ostali zbog ponovljenih pregleda.

"Veliki broj ponovljenih pregleda jasno ukazuje da je Dom zdravlja preuzeo osim primarnog i sekundarni nivo zdravstvene zaštite. Mi lečimo sve one pacijente kojima nije potrebna kiseonička potpora kako bi smanjili pritisak pacijenata na Klinički centar", objasnio je Jerkan.

On je kazao da Dom zdravlja nije zapostavio ni "nekovid" pacijente pa je tako u ambulantama u ponedeljak pregledano bezmalo 5.000 tih pacijenata, a dan posle 4.200.

Jerkan je kazao da ta zdravstvena ustanova ima dovoljno opreme i reagenasa za rad laboratorije, ali se poslednjih dana suočava sa problemom manjka zaposlenih jer je 28 lekara i više od 60 sestara u izolaciji.

"Sedam, osam sestara je obolelo od kovida, a ostale su u izolaciji jer je neko od članova njihove porodice oboleo. Slična situacija je i sa lekarima. Pri tom, nijedan zaposleni nije se inficirao radeći u kovid ambulanti, već na drugim mestima", naglasio je Jerkan.

Dom zdravlja će, dodao je Jerkan, zbog novonastale situacije zatražiće od Ministarstva zdravlja dozvolu za zapošljavanje najmanje 15 medicinskih sestara.
Jerkan je kazao da se gradjani Niša sve odgovornije ponašaju i maske nose sve više, ali postoji bojazan da će broj pacijenata narednih dana biti povećan zbog gužvi kojih je bilo u radnjama minulog "crnog" petka.

"Ако живимо у систему у коме је скоро све нападнуто
– породица, морал, држава, слобода мишљења, социјална правда...
– па зар нећемо породицу бранити као најбољи конзервативци,
слободу мишљења као најпреданији либерали,
а социјалну правду као најжешћи социјалисти?..."

Back