Slicice, zelje, cestitke i pozdravi na viberu i slicnim app

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
129.933
sta mislite o onim slicicama koje se masovno salju preko vibera i slicnih aplikacija za srecnu novu godinu, bozic, uskrs, rodjendan i slicna prigodna desavanja?

licno nisam ljubitelj takvih poruka jer je lepse uloziti par minuta vremena i poslati personalizovanu cesitku, napisati je, nameniti je, umesto samo sibnuti sliku koju si vec dobio od nekog.

sta mislite o onim slicicama koje se masovno salju preko vibera i slicnih aplikacija za srecnu novu godinu, bozic, uskrs, rodjendan i slicna prigodna desavanja?

licno nisam ljubitelj takvih poruka jer je lepse uloziti par minuta vremena i poslati personalizovanu cesitku, napisati je, nameniti je, umesto samo sibnuti sliku koju si vec dobio od nekog.
isto, ni jednu nisam forvardovao nego lepo propisno zaredio od .. pa do
al mi smo ipak narod koji je strajkovao da kasandru puste iz zatvora
pa onda treba imati razumevanja

IMG-179137c7b26679891ccdd4f03e5f2596-V.jpg

Šta 'hvali? ?

Idioti
Ugl mi ljudi to ne salju jer vecina zna sta mislim o tome

Божић, Божић, благи дан​

Божић, Божић, благи дан,
Благог Христа рођендан,
Божић, Божић, светли дан
Сав светлошћу обасјан.
Дјева Христа родила,
Пеленама повила,
У пећини Христос спи,
Света Дјева над Њим бди.
Слама лепо мирише,
Богомајка уздише,
Утом звезда засија,
Пећина се загрија.
Анђели се спустише,
Пастирима јавише:
Весел’те се сви ноћас,
Роди нам се Христос Спас!
Кад то чули пастири,
Срце им се умири,
Па кликнуше сви у глас:
Нек’ се слави Христос Спас!

Нек’ мир свуда царује,
Нек’ се срце радује,
Нек’ се свако поправља
И Господа прославља.

Па, гле и ми Србчићи,
К’о сребрни звончићи,
Богомајку хвалимо,
Христа Бога славимо.

Божић, Божић, благи дан,
Благог Христа рођендан,
Божић, Божић, светли дан,
Сав светлошћу обасјан.

Ima lepih stvari,ali mislim da je bolje licno cestitati svaki praznik,tako da i ja ne koristim te app-ove.Nije mi tesko da otkucam poruku.

Back