Sledi bakterija

Zasto krive redovne i obavezne decije vakcine? Da li je to pitanje? Pa, krive ih za sve i svasta...procitao si teoretičare zavere. "Vakcina" protiv korone nije vakcina, ja se nisam vakcinisala. Ali, izjednacavati redovne decije vakcine sa posastima prethodnih godina je prilicno suludo.

Šta znam... stalno govore kako su redovne vakcine najzaslužnije za produženje životnog veka u razvijenijim zemljama (pritom, nikakve dokaze o produženju veka nisam video).
A istovremeno te zemlje imaju 40% neplodnih parova, kao i ogroman broj obolelih od raka - a za divno čudo, vakcine sa tim nemaju nikakve veze.
Ortodoksni Amiši se ne vakcinišu i imaju hiljadu puta (1.000 puta) manje obolelih od raka, od vakcinisanog dela populacije.

Šta znam... stalno govore kako su redovne vakcine najzaslužnije za produženje životnog veka u razvijenijim zemljama (pritom, nikakve dokaze o produženju veka nisam video).
A istovremeno te zemlje imaju 40% neplodnih parova, kao i ogroman broj obolelih od raka - a za divno čudo, vakcine sa tim nemaju nikakve veze.
Ortodoksni Amiši se ne vakcinišu i imaju hiljadu puta (1.000 puta) manje obolelih od raka, od vakcinisanog dela populacije.
Amiši su posebna priča, koja nam još više komplikuje zdravo rasuđivanje. Oni su veoma zatvorena zajednica, gaje svoje voće i povrće, meso, mleko i sve proizvode od mleka. Ništa ne kupuju ili nešto neznatno. Sami prave sapune, deterdzente. Žene same šiju od prirodnih materijala. Ne druže se sa svetom van njihove komune. Ne znam gde im deca pohađaju škole, ali nameće se zaključak sledeći, ako smo u gradskom okruženju deca moraju redovno da se vakcinišu, ako želimo bez vakcine, idemo u planinu, bez dodira sa gradskim ljudima. Ima puno toga što bih napisala...ali...

Ovo za Amiše je naravno antivakserska izmišljotina, kao i sve ostalo što dolazi sa te strane. Demantovano milion puta, ali evo vidimo opet se prenose lažne vesti od strane kojekakvih zaluđenika.

Zato sto ogroman broj populacije od kada dobije telefon isti drzi tik pored vrsnjaka I mosnica, neke zene cak dese I na dupetu jer misle da su tako cool.

Amisi se vakkcinisu, idu kod lekara al ne koriste telefone..

Nije tacno do trece godine nema problema,kad krenu u vrtic po vakcinaciji do skole su bolesna sva redom,nazalost neka i teze bez dijagnoze i izlecenja,a za koje to iskorenjene vec odavno bolesti primaju vakcine?koje to zaraze mogu da prenesu ako ne prime vakcine?pa jos plasiraju da su roditelji neodgovorni ako ne prime, jer ce teze preboleti bez vakcine sve sto se mora prelezati,nivo majmunske zavere

Čime su iskorenjene, genije

Čime?

Zato sto ogroman broj populacije od kada dobije telefon isti drzi tik pored vrsnjaka I mosnica, neke zene cak dese I na dupetu jer misle da su tako cool.
Sto posto je zbog toga, jer ovi što se razmnožavaju ko amebe - uopšte nemaju mobilne telefone.
I dalje šalju dimne signale.
Amisi se vakkcinisu, idu kod lekara al ne koriste telefone..
Ortodoksni Amiši se ne vakcinišu, imaju 1.000 puta manje obolelih od raka u odnosu na vakcinisanu populaciju, a čak i zbirno, svi Amiši - imaju duplo manje obolelih od raka, u odnosu na ostale.

Back