keka7
Primećen član
- Poruka
- 533
posle chupavih chizmica shta dolazi?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
 Mrzim prsluke.  :-(
  Mrzim prsluke.  :-(Ako gledash odozdo navishe ,...jbzovne nogice...@nica:posle chupavih chizmica shta dolazi?

i nije neka fora, te čizmice su bile u fazonu prošle zime, ove su se nosile ravne kožne, na proleće će naravno da forsiraju štiklice, nadam se ne ponovo one smešne s malom štiklom.@nica:posle chupavih chizmica shta dolazi?

neeee Queen, nadam se da neće, sećaš se kad smo pričale na jednoj temi da osim tih ,,za ubijanje mrava po ćoškovima'' ne mogu da se nađu ni jedne druge
 neeee Queen, nadam se da neće, sećaš se kad smo pričale na jednoj temi da osim tih ,,za ubijanje mrava po ćoškovima'' ne mogu da se nađu ni jedne druge 

slazem semajcheki:da to je stvarno odvratno... Nikad mi nije bilo jasno zašto svi ti ljudi veruju da je lepo ono što je u fazonu, bude mi žao kad ih vidim kako se majmunišu
MA DA,bas bezveze.majcheki:E ali nije više kao ranije, ne znam da li si primetila... U poslednje vreme baš ima raznih fazona :wink:
Nego, bedak je kad se jedna stvar pojavi - ne možeš da nađeš da kupiš ništa drugačije.

Posto sam ja nova,nedavno sam kupila kompjuter pa se slabo bas snalazim,kazi mi kako bih mogla da ubacim sliku ispod imena?Unapred zahvalnamajcheki:E ali nije više kao ranije, ne znam da li si primetila... U poslednje vreme baš ima raznih fazona :wink:
Nego, bedak je kad se jedna stvar pojavi - ne možeš da nađeš da kupiš ništa drugačije.

zosi:Posto sam ja nova,nedavno sam kupila kompjuter pa se slabo bas snalazim,kazi mi kako bih mogla da ubacim sliku ispod imena?Unapred zahvalna

e bas ti hvala :wink:Nina2:Idi na Korisnicki profil pa u Izmeni avatar, izaberi slikicu sa svog kompa i stisni Snimite ismene i to je to

izgleda sam uspelamajcheki:Zosi nešto ti stvarno nije u redu sa profilom...
Ne možeš da primaš pp