Sledeci neprijatelj?

Vučićevi "neprijatelji, april 2017:

VUČIĆ SE ZAHVALIO BOŠNJACIMA: U Tutinu, Sjenici, Novom Pazaru dobio preko 70 posto

- Hoću da iskoristim priliku da se zahvalim svim građanima Srbije, pri tom mislim i na Srbe, ali i na Mađare i Bošnjake. Hoću da znate da smo u Tutinu, Sjenici, Novom Pazaru osvojili preko 70 posto glasova, rekao je Vučić.

Kao što je i cilj ovog zahvaljivanja da se dobije još više glasova na narednim izborima, tako su i te blokaderske blokaderske bratsko - jedinstvene scene marketinški trik.

Dakle, smešne su te scene sa grljenjem onih devojaka umotanim u marame po šerijatskim propisima (kako bi se i na osnovu fotografije znalo da je u pitanju muslimanka), za koje inače verujem da su osmišljene u kancelariji neke marketinške agencije da bi se eto pokazalo kako su blokaderi pomirili nekoga koga je vlast zavadila. Pa oni ne mogu da se pomire ni sa svojim fakultetskim kolegama koji se protive blokadama, nego smišljaju najpogrdnije izraze za njih, vređaju ih, prete im, ometaju nastavu tamo gde je počela...Svako ko ih ne podržava 100 odsto im je smrtni neprijatelj i trude se da to ludilo i podele prenesu na čitavo društvo, dok se u isto vreme poturaju "dirljive" scene iz Novog Pazara.
nije pomenuo njegovu izjavu iz mladjih dana...ako ubiju jednog Srbina, Mi cemo ubiti sto muslimana

nije pomenuo njegovu izjavu iz mladjih dana...ako ubiju jednog Srbina, Mi cemo ubiti sto muslimana
A nije ni onu >

h_01020273-1110x625.jpg

Osnuj stranku pod nazivom “Mrzim prekodrinske Srbe” i posveti se podučavanju birača o tome šta smeraju prekodrinske junoše i kako da sprečiš te podmukle planove. Od piskaranja na forumu i ubeđivanja likova kao što su pera ždera i slični nema vajde.
Naravno, i ja sam za svako moguće pomirenje sa normalnim i srbomržnjom neopterećenim Hrvatima, kao i ostavljanje prošlosti iza nas, ali ne na ovako jadan i debilan način na koji to ona radi.

zanimljivo vidjenje debilizma sa dva arsina, jedan za hrvate a drugi za opterecene bosanske srbe koji ocima ne mogu da smisle centralnu srbiju sto je na ovom forumu postalo vise nego indikativno.

zanimljivo vidjenje debilizma sa dva arsina, jedan za hrvate a drugi za opterecene bosanske srbe koji ocima ne mogu da smisle centralnu srbiju sto je na ovom forumu postalo vise nego indikativno.
Vredjanje je jedna od odlika SNS-ovaca

citaj na temama... kako se situacija u bosni intenzivira i kako zli sarajevski bosnjaci hoce novi veliki rat sa skroz nevinim dodikovim srbima :lol:
Nigde ne pise da neko hoce rat.
Sta vise, bosnjaci podrzavaju mir
Rat hoce oni koji bi od njega imali loristi.
ILI PLACENICI :ok:

Back