samo ono sto ovde procitam, sta nam ti junaci sa romanije i potkozarja pisu o novom ratu sa bosnjacimaSlaba ti konstatacija ili jos bolje - KO TE SLAGAO ?
Niko nikog ne dira, izmisljaju neprijatelje bato![]()
sto bi klinci rekli, taj rad

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo ono sto ovde procitam, sta nam ti junaci sa romanije i potkozarja pisu o novom ratu sa bosnjacimaSlaba ti konstatacija ili jos bolje - KO TE SLAGAO ?
Niko nikog ne dira, izmisljaju neprijatelje bato![]()
Sta pisu ?sta nam ti junaci sa romanije i potkozarja pisu o novom ratu sa bosnjacima
nije pomenuo njegovu izjavu iz mladjih dana...ako ubiju jednog Srbina, Mi cemo ubiti sto muslimanaVučićevi "neprijatelji, april 2017:
VUČIĆ SE ZAHVALIO BOŠNJACIMA: U Tutinu, Sjenici, Novom Pazaru dobio preko 70 posto
- Hoću da iskoristim priliku da se zahvalim svim građanima Srbije, pri tom mislim i na Srbe, ali i na Mađare i Bošnjake. Hoću da znate da smo u Tutinu, Sjenici, Novom Pazaru osvojili preko 70 posto glasova, rekao je Vučić.
Kao što je i cilj ovog zahvaljivanja da se dobije još više glasova na narednim izborima, tako su i te blokaderske blokaderske bratsko - jedinstvene scene marketinški trik.
Dakle, smešne su te scene sa grljenjem onih devojaka umotanim u marame po šerijatskim propisima (kako bi se i na osnovu fotografije znalo da je u pitanju muslimanka), za koje inače verujem da su osmišljene u kancelariji neke marketinške agencije da bi se eto pokazalo kako su blokaderi pomirili nekoga koga je vlast zavadila. Pa oni ne mogu da se pomire ni sa svojim fakultetskim kolegama koji se protive blokadama, nego smišljaju najpogrdnije izraze za njih, vređaju ih, prete im, ometaju nastavu tamo gde je počela...Svako ko ih ne podržava 100 odsto im je smrtni neprijatelj i trude se da to ludilo i podele prenesu na čitavo društvo, dok se u isto vreme poturaju "dirljive" scene iz Novog Pazara.
A nije ni onu >nije pomenuo njegovu izjavu iz mladjih dana...ako ubiju jednog Srbina, Mi cemo ubiti sto muslimana
pisem logikom prekodrinksih junosa da i najglupljem pretekne u glavu
Osnuj stranku pod nazivom “Mrzim prekodrinske Srbe” i posveti se podučavanju birača o tome šta smeraju prekodrinske junoše i kako da sprečiš te podmukle planove. Od piskaranja na forumu i ubeđivanja likova kao što su pera ždera i slični nema vajde.
Naravno, i ja sam za svako moguće pomirenje sa normalnim i srbomržnjom neopterećenim Hrvatima, kao i ostavljanje prošlosti iza nas, ali ne na ovako jadan i debilan način na koji to ona radi.
citaj na temama... kako se situacija u bosni intenzivira i kako zli sarajevski bosnjaci hoce novi veliki rat sa skroz nevinim dodikovim srbimaSta pisu ?
ta prica im pali kod jednog dela naroda...Bivsa premijerka javno tvrdi da je Gruhonjic jedan od vodja protesta i separatista.. S druge strane tvrdi i za Djilasa da je pokrao silne milione pa ga ne hapse.
Sviraju..
Vredjanje je jedna od odlika SNS-ovacazanimljivo vidjenje debilizma sa dva arsina, jedan za hrvate a drugi za opterecene bosanske srbe koji ocima ne mogu da smisle centralnu srbiju sto je na ovom forumu postalo vise nego indikativno.
Nigde ne pise da neko hoce rat.citaj na temama... kako se situacija u bosni intenzivira i kako zli sarajevski bosnjaci hoce novi veliki rat sa skroz nevinim dodikovim srbima![]()