Sledeće nedelje nova vlada

Чекај, чекај, изоставио си Батића и коалицију ЛДП...ахахаах......има их још... права ПАПАЗЈАНИЈА...

п.с. Ја мало пре о Вуку - а магарац на врата:

SPO: Presuda u Požarevcu - matrica sramnog nacionalnog pomirenja

BEOGRAD - Srpski pokret obnove saopštio je danas da je ogorčen zbog presude suda u Požarevcu u kojoj se kaže da ne posto je dokazi da je sin pokojnog predsednika Srbije i SRJ Slobodana Miloševića, Marko, organizovao premlaćivanje članova "Otpora" i u njemu učestvovao.

U saopštenju SPO se podseća da je Marko Milošević, neposredno po zločinu, javno priznao da ih je tukao "sa velikim uživanjem", ali da sud nije prihvatio taj dokaz.
Prema navodima SPO, "sramna požarevačka presuda" pisana je na matrici najavljenog i sramnog "nacionalnog pomirenja" koje od žrtava traži izvinjenje dželatima.
Opštinski sud u Požarevcu je juče, zbog nedostatka dokaza, Marka Miloševića oslobodio optužbe da je, sa još petoricom prijatelja, pre osam godina naneo teške telesne povrede trojici članova požarevačkog "Otpora".

cek a kako ce sad vuk da polize ovo sto je izasrao i da zagrli marka milosevica i teta miru na surcinu kad stignu iz moskve? :D

mislim red bi bio ipak su koalicioni partneri :)

haha mene ovo sastavljanje vlade i licitiranje ko ce biti premijer podseca na scenu iz Maratonaca prilikom citanja Testamenta :lol: :rotf:

:lol: :lol: :lol:

Djindjicev testament koji cita Tadic (Djindjic je Pantelija):

Mili moji,

dosao je i ovaj dan kada se moram oprostiti od vas meni najdrazih. Pisem ovo a ruka mi drhti od tuge i bola.. Barabo jedna ovakvog si coveka nasao da falsifikujes :lol: ... Sve vas moje srce podjednako voli, ali kao sto to priroda nalaze i zapoveda moram izdvojiti mog sina Maksimilijana i mog unuka Aksentija.... :lol:

Poslednja izmena:
Они су продали Србију!
Питајте их пошто!

29030267389fqo1.jpg

http://forum.srpskinacionalisti.com/viewtopic.php?f=1&t=15383&st=0&sk=t&sd=a&start=3105

Upute?:roll: Opet si gledao HTV?:mrgreen:

Dačić neće biti premijer, nema sukoba sa dinkićem, ne loži se:whistling:

Izgleda si i ti digao ruke od vlade srs/dss?:klap:

pa kombinacija srs i dss ostaje i dalje. trneutno nemamo dovoljno za vladu sta da se radi al raduje sto ce ostali morati da se krpe i sa palmom i krkobabom i suljom i pastorom da bi nekako namakli tih 126 poslanika. uz taj putujuci cirkus SRS i DSS u opoziciji mogu samo da profitiraju :)

ja sam jos prvi dan izbora rekao da me raduje svako resenje ove situacije. Pa u opoziciji sa ovakvom vlascu koju cini ova banda ludaka SRS moze samo da dalje napreduje....

pa kombinacija srs i dss ostaje i dalje. trneutno nemamo dovoljno za vladu sta da se radi al raduje sto ce ostali morati da se krpe i sa palmom i krkobabom i suljom i pastorom da bi nekako namakli tih 126 poslanika. uz taj putujuci cirkus SRS i DSS u opoziciji mogu samo da profitiraju :)

ja sam jos prvi dan izbora rekao da me raduje svako resenje ove situacije. Pa u opoziciji sa ovakvom vlascu koju cini ova banda ludaka SRS moze samo da dalje napreduje....

Dobro.
Shvatiću ovo kao tvoje pomirenje sa realnošću i čestitku.
Hvala:D

Jasta, profitirace kao i do sada....Nego, ako sad niste namakli 126, kako li mislis da cete to uspeti za 4 godine? Do tad ce vasi ortaci DSS da se raspadnu na vise delova...
ja sam jos prvi dan izbora rekao da me raduje svako resenje ove situacije.
I ja sam isto pomislio...:mrgreen:
Pa u opoziciji sa ovakvom vlascu koju cini ova banda ludaka SRS moze samo da dalje napreduje....
Slazem se...Evo prvi dan Skupstine vec su dobili bele majice(leto, vrucina pa zato), a na jesen ce da dobiju bele duksice sa rukavima koji se vezuju pozadi...:mrgreen:

MORALNO IDEOLOSKO EKONOMSKA KATASTROFA !!!

--------------------------------------------------------------------------------

Kako drugacije nazvati sve ovo sto nam se desava ?

Tragicno je to , sto u ovom istorijskom trenutku ne postoji vidoviti LIDER .

DEMOKRATIJA , to je samo prica za neupucene !

A NAROD PASE TRAVU !!!!

AKO BUDU JOS JEDNI IZBORI , IMA DA IZADJE MAX. 15 % glasaca !

NARODE ,TAKO TI I TREBA ,tj.TAKO NAM I TREBA !

Штета, а СПС је могао још да живи...

nešto mi mnogo žao. :rotf: :rotf: :rotf:

Дакле биће овако:

1. СПС+ДС
2. Отимање Косова и ратификација ССП
3. Хапшење Ратка и Раше
4. Излазак СПС из владе
5. Улазак ДСС у владу са ДС „да се спасе Србија”
6. Коштуница испунио обећања НАТО газдама.

Крај

1. SPS+DS=Inferno
2. Kosovo je oteto 1999. a otimačina potvrđena 17.02.2008. Kosovo je trenutno nezavisna država i to ne zavisi ni od jedne stranke u Srbiji
3. Hapšenja neće biti (garantujem), jer oni su američki ljudi i Ameri ih ne daju
4. Daj bože da izađu sa scene
5. Teško
6. Moguće

Kraj čega?

Back