Sledeća faza u m-ž odnosima

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislim da je brak postao besmislen kao ustanova.

Zene su postale savrseno sposobne da brinu o sebi (no dobro, mozda su to uvek i bile), pa i o deci... muskarci ce i treba da postizu vise (jer su se uljuljkali) i time postanu pozeljniji za zadrzati.

Mani me muskaraca koji ostaju sa zenama 'jer tako treba' ili 'zbog dece' ili najgore jer pise na papiru pa da se ne sramote pred drugima.

Znaci ljudi koji ostaju zajdno jer tako zele, a ne zato sto 'moraju' i nema ljutis kada se ide dalje, samo lepe uspomene. Naravno sa decom se uvek ostaje u kontaktu, ma sta god da bilo.

Eto, utopija. Moj tup ugao.

Možemo se složito oko jedne stvari -

ogromna većina polemika oko m-ž odnosa se svodi na prejudiciranja i ubeđivanja kako je baš moje mišljenje ispravno, tipa ovi su "zaostali" a ovi drugi su "zastranili".
Jel'da?

Tako doveka neće moći.
I sad šta?
Ja, recmo, mislim da će sledeća faza u m-ž odnosima biti kao modna pista -
sve je o.k. i sve je dozvoljeno.

Šta mislite o tome?

Oduvek je sve bilo dozvoljeno, ali smatram da je XXI vek idealan period za poligamiju, homosexualizam i cyberqrayberizam.
Skinimo se goli i trcimo po ulici slobodni i srecni.

Oduvek je sve bilo dozvoljeno, ali smatram da je XXI vek idealan period za poligamiju, homosexualizam i cyberqrayberizam.
Skinimo se goli i trcimo po ulici slobodni i srecni.

То је већ било 60-их и 70-их година, време хипика..

Скинимо се голи и јебимо се по улицама.. е то је права сексуална револуција модерног човека!

жасууууууууууууу

То је већ било 60-их и 70-их година, време хипика..

Скинимо се голи и јебимо се по улицама.. е то је права сексуална револуција модерног човека!

жасууууууууууууу

Kada sam napisala "oduvek je sve bilo dozvoljeno", mislila sam na vreme mnogo vekova pre hipika, oni nisu osmislili nista novo.
Nekrofilija i sodomija su zasuuuu, a slobodan sex nikako.

Možemo se složito oko jedne stvari -

ogromna većina polemika oko m-ž odnosa se svodi na prejudiciranja i ubeđivanja kako je baš moje mišljenje ispravno, tipa ovi su "zaostali" a ovi drugi su "zastranili".
Jel'da?

Tako doveka neće moći.
I sad šta?
Ja, recmo, mislim da će sledeća faza u m-ž odnosima biti kao modna pista -
sve je o.k. i sve je dozvoljeno.

Šta mislite o tome?

ja sam mnogo i apsolutno "ZA"
kod mene je inache sve ok i sve je dozvoljeno :lol:

Back