Slazete li se sa Biljanom Plavsic?

deki12345:
Pogledaj kolone koje ste napravili tada... 90 posto tih ljudi je imalo oko 70 godina, a ostalo su bili zene i deca... i to je bio taj terorizam? Cestitam dovoljno je...

hahahahahahahahahahhahahaha

znaci cijeli srpski narod u krajini se sastojao od staraca od 70+ godina i zena i djece????

pa kako s taj narod onda uopce razmnozavao?:D

pricas sranja i gluposti:D:D:D

deki12345:
I ti si njemu majku spominjao zar ne? Secas se onog tvog akcija-reakcija....
ma ustaski provokator bulazna, halucinira i laze kao po obicaju, njegovu majku ne bih ni metlom pipnuo :roll: (a on je bez veze spominjao da su nekakvi 'pacijenti u vezi sa njegovom kevom, kao da je to uopste bitno'?!)

I deki zamolio bih te, ako se vec nastavljas sa tom budalom koja zasluzuje jedino da bude ignorisana (pa banovana), da se ne pravdas u moje ime, jer niti imam razloga, niti mi pada na pamet da se takvima kao sto je taj deklarisani ustasa, zbog neceg pravdam...

anti-balkan:
pozdrav svima u Smrdiji
I sta sad imamo sa tim ****** o necemu da diskutujemo?

BG1109:
Pa izdigni se, ima ovde nekih koji ti nisu ništa psovali, a zemlju im nazivaš kojekako.
Ништа чудно.Човек куца из неког подрума,и још живи у времену пре 10 година.Мало му је што је Хрватска постала ''неовисна'' држава,већ тражи кривце у Србији.Већ једном сам питао шта би било од Хрватске да је Србија 91. стварно мобилисала своје војноспособне грађане,и колико би такав рат трајао?Али то будалама од преко није јасно,и долазе да траже неку своју правду!!!:shock:

Sumnjiv si ti meni odmah bio ! Vidim odlično čitaš ćirilicu ! Potrudi se malo oko (h)istorije pa ćeš da se zapanjiš kad saznaš koliko malo ima Hrvata (etničkih) u Hrvatskoj ! Biće kao kad su radili dnk-analizu u Danskoj i ustanovili da su samo 20% Danaca potomci Vikinga (Danci su ponosno isticali svije Vikinško poreklo !)! Osim toga ako poslušaš razum i nauku , lingvisti (nezavisni) tvrde da Hrvati govore SRPSKIM jezikom (varijetet).Dakle etničkih Hrvata je tako malo u Hrvatskoj da im se i jezik izgubio ! Pročeprkaj malo po svom poreklu , šanse da si Hrvat su zanemarljivo male !
I u jedno možeš da budeš siguran : Milošević ima veće zasluge za stvaranje sadašnje Hrvatske od Franje ! Nikad ne bi uspeli ratom da isterate Srbe da nas on nije izdao ! Treba u ZG da mu podignete spomenik jer je to sasvim zaslužio !
A oni snimci su potpuno neuverljivi , nigde tenka , nigde tragova gusenica ! Očigledno je da snimljeno u propagandne svrhe , eventualno su možda tuda prošli Hrvatski tenkovi ! :evil:

Back