„Slažem se sa Vučićem“: Šta je sve Putin juče rekao o Srbiji?

Tajming u Evropi je veoma rizičan .Ako ste razumeli , nikakav 27 mart nije poželjan , iako je taj mart bio na strani pobednika , mi smo izgubili .
Evolutivne promene znači pošteni izbori , jer da ne znači ne bi se zvale promene .
Ali bez žurbe , nikakvi izlivi besa ,uz postovanje zaključenih sporazuma , jer evidentno je da živimo nešto bolje nego pod dosom .Da li može bolje , verovatno .
Pred zimu se ljudi ne izvode na izbore .

Ne ide se. Traže se izbori pa neka pobedi najbolji.

Nego vi volite da spinujete i širite propagandu. Jedan diktator ispomaže drugog u obračunu protiv naroda. Mis'iiim ;)
Da,da... 😄
Počelo sa polaganjem cveća i paljenjem sveća a došlo do paljenja stranačkih prostorija.
I sad neko treba da izađe nasilnicima u susret? Sanjaj.

Ne treba da slušamo šta Putin kaže.Treba da slušamo šta kažu iz Domovinskog pokreta gospodin Bartulica kao i gospodin Picula.Bartulica i Picula su dokazani prijatelji Srbije.
1000011062.png

Хоће ли нама једном неко рећи које су то западне земље које покушавају насилну смену власти у Србији?

Наш председник каже да нису Немци, а нису од пре који дан изгледа ни Хрвати, мада су месецима први пик на драфту.

Знамо да нису Американци, иначе би то одавно било завршено, а сумњам да су Французи, Вучић и Макрон су на прс у дупе.

Остају Британци, али њих нико не спомиње, нит изгледа има трагова новца.

Албанци? Сумњам да се брат Еди уопште бави Србијом.

Дакле, које?

Наши не знају да кажу, а видим и Путин има проблем да се одлучи.
Još jedna francuska sobarica.

Sve je lepo rekao.
Činjenica je da se ide na nasilnu smenu vlasti.
Putin i Vucic su nasilno preuzeli neustavnu kolicinu vlasti.

Ta vlast koju oni imaju se ne moze dobiti na demokratskim izborima.

Samo nasiljem.

Legalno u Rusiji i Srbiji je uhapsiti Putina i Vucica.

Posto su tim diktatorima puna usta legalnosti i primene zakona, e to znaci legalnost i primena zakona u Rusiji i Srbiji.

Samo nasiljem.

Posto su tim diktatorima puna usta legalnosti i primene zakona, e to znaci legalnost i primena zakona u Rusiji i Srbiji.
U kojoj zemlji se i na koji način " legalno " dolazi na "vlast"

Samo nasiljem.

M' daaa...😀
Biće baš kako zapadni hohštapleri požele.Šalim se,neće🤣
Izduvali su oni svoje.

Мораћете једном да се суочите са чињеницом да изборе губите приллично поштено, јер се толика разлика не постиже никаквим фарсама, подмићивањем и уценама.
Све док сте у том мехуру самозаљубљености и илузије богом-даности, губићете их све теже.
А то не ваља ни за кога у овој земљи, јер јој треба нормална, сувисла опозиција, а не распомамљена и насилна гомила која би да линчује сваког ко је не подржава без поговора, из страха од сатанизовања.
Саберите се, јбт...

Који ми?

**** се мени ко ће да добије изборе, хоћу само да видим СНС багру даље од власти.

А многе од вас и по затворима. Између осталог због крађе свега, а помало и избора.

Иначе, прича се односила на оно како сте засели на власт.

При чему 2012-те ви као СНС и нисте могли самостално да владате.

А и Тому Николића су вам из ЕУ честитали петнаест минута пре затварања биралишта.

Navedi nekolko .
Pa svi.

Nigde neko u tim primerima nije dobio neustavnu kolicinu vlasti, koju Putin i Vucic imaju u svojim drustvima.

Eto, najblize tome u US of A je bio FDR.

A FDR je najuticajnija licnost u ljudskoj istoriji 20-og veka, i dosta daleko od pravog diktatora Putin/Vucic tipa.

Niti jedan predsednik u istoriji Amerike nije imao vise vlasti od FDR-a.

Znaci ostali su jos vise demokratskiji.

хоћу само да видим СНС багру даље од власти.

А многе од вас и по затворима.

како сте засели на власт.

ви као СНС и нисте могли самостално да владате.

А и Тому Николића су вам из ЕУ честитали петнаест минута пре затварања биралишта.
:lol:
Батице, ово је "корпус деликатес" фашистоидне мисли; ти поуздано знаш да "смо" ми, тамо неки- сви листом СНС, јер не подржавамо твоју слепу мржњу и бес на Вучића.
И сви у тој странци су багра; а сви ван ње- пожељни коалициони партнери.
Ти би то хапсио, неке и стрељао, као комесари у црвеном терору, а себе и своје видиш као морално супериорне, и сав си јасан.:roll:
Пре око 85-6 година, Стаљин рече- непријатеља треба мрзети; мислио је на нацисте.
Препознајеш ли се?

Pa svi.

Nigde neko u tim primerima nije dobio neustavnu kolicinu vlasti, koju Putin i Vucic imaju u svojim drustvima.

Eto, najblize tome u US of A je bio FDR.

A FDR je najuticajnija licnost u ljudskoj istoriji 20-og veka, i dosta daleko od pravog diktatora Putin/Vucic tipa.

Niti jedan predsednik u istoriji Amerike nije imao vise vlasti od FDR-a.

Znaci ostali su jos vise demokratskiji.
(Onako , ja sam taj i taj , učitelj u osnovnoj školi , izaberite me , volio bih da budem predsednik .)
Pa FDR bio rukovodilac vlasti pre nego je došao na vlast .

:lol:
Батице, ово је "корпус деликатес" фашистоидне мисли; ти поуздано знаш да "смо" ми, тамо неки- сви листом СНС, јер не подржавамо твоју слепу мржњу и бес на Вучића.
И сви у тој странци су багра; а сви ван ње- пожељни коалициони партнери.
Ти би то хапсио, неке и стрељао, као комесари у црвеном терору, а себе и своје видиш као морално супериорне, и сав си јасан.:roll:
Пре око 85-6 година, Стаљин рече- непријатеља треба мрзети; мислио је на нацисте.
Препознајеш ли се?

Батице, први си почео, јер си се ти мени обратио са препоставком да сам против Вучића зато што "хоћу да добијем изборе", јел тако?

Зато, батице, одјеби са моралисањем.

Што се овог другог тиче, да, у праву си. Од када је СНС багра довукла плаћене мафијаше и бандите да ме бију у мом граду, завршио сам са толеранцијом и према мафијашком врху СНС, и према свима вама које исте подржавате. И заболе ме из ког разлога то радите. Јер, ко ту банду подржава, што се мене тиче, исти је олош.

Имаш неки проблем с тиме?

Back