Slavni glumac u Kanu završio u krevetu sa 5 maloletnih Rumunki: Još crnje je što je znao da su one primorane da budu sa njim

Sensei

Master
Moderator
Poruka
90.419
Žan-Klod Van Dam je optužen za umešanost trgovinu ljudima, uključujući maloletnice iz Rumunije. Kako prenose Rumunski mediji, ovaj 64-godišnji glumac je imao seksualne odnose sa Rumunkama koje su žrtve trgovine ljudima. Istraga je pokazala da je on ove žene "dobio na poklon" tokom posete Kanu. Međutim, otežavajuća okolnost je ta što je glumac bio svestan čitave situacije.

Advokat Adrijan Kukulis rekao je da je Žan-Klod primao seksualne usluge od pet devojaka istovremeno. DIICOT (Rumunska uprava za istraživanje organizovanog kriminala i terorizma) potvrdila je da je protiv glumca podneta prijava. S tim u vezi, on može biti osuđen u krivičnom predmetu.

https://stil.kurir.rs/celebrities/v...-optuzen-da-je-spavao-sa-5-maloletnih-rumunki
Image1.jpg

Treba napomenuti da je glavni osumnjičeni za zločin Morel Bol. Biznismen koji je direktor agencije za modele; jer je on birao devojke za holivudsku zvezdu.

Prema rečima tužioca, Morel Bol je regrutovao maloletne osobe preko organizacije stvorene u opštini Jaši. Sve se to dešavalo od 2000. do 2016. Sve žene, fotomodeli u Rumuniji, su bile primorane da pruže seksualne usloge i to pomoću psihološke prinude.

Poslednja izmena:
Organi za sprovođenje zakona tek treba da saznaju koju poziciju Van Dam zauzima u ovom lancu. Međutim, jedna od žrtava je već svedočila protiv glumca. Bila je prisutna na događaju u Kanu gde su zvezdi bile ponuđene mlade devojke.

Što se tiče Morela Bolija, slučaj koji se odnosi na njega je pod istragom od 2022. On je 2024. pokušao da ospori suđenje. Sud je tada bio primoran da odredi rok od 6 meseci za završetak istrage. Ali, kao što vidimo, to traje do danas.

Meni je vrh Rumunske gostoprimljivosti bio kad sam otisao na elektricni buvljak i prodaju elektro opremu zena i muz i odjednom mi muz kaze , hoces malo seks, , ja pitam sta mozda nisam razumeo sta pita...kaze sa mojom zenom hoces malo seks....ja se okrenem da vidim sta mi nudi , ono neka rumunka , prosecne lepote, , gleda u mene i smeska se...
Ja ga pitam jel ti pitas nju da li ona zeli , a on meni hoce ona hoce, zato ti i nudim...

Ali godinu dana kasnije sam video da i Beograd zna da bude gostoprimljiv, komsija mi je rekao , slobodno ti ako ti se moja zena ponudi , ne obaziri se na mene..
A meni se nudila starija cerka, kako je znala da se nabacuje, znalacki , zavodnica prava, a ja trznuo na mladju , sportasica, a i ona trznula na mene, ali starija seka stavila veto...a kod sestara to ne moze da se pogazi , ili ja tu trebam da budem bolji maher....a majka bolja od obe cerke...tesko je zamisliti da neko moze da bude bolji od ove mladje, sportasice, ali moze na taj zreli nacin....moze...

Treba napomenuti da je glavni osumnjičeni za zločin Morel Bol. Biznismen koji je direktor agencije za modele; jer je on birao devojke za holivudsku zvezdu.

Prema rečima tužioca, Morel Bol je regrutovao maloletne osobe preko organizacije stvorene u opštini Jaši. Sve se to dešavalo od 2000. do 2016. Sve žene, fotomodeli u Rumuniji, su bile primorane da pruže seksualne usloge i to pomoću psihološke prinude.
Čekaj, to je znači bilo pre više od 10 godina. Zar ne postoji zastarevanje?

Ko bi rekao da liberalni glumac koji podržava sve moguće izopačine može da bude i pedofilčina. To nikad niko ne bi mogao da pretpostavi.
Ne zaboravi da je devojka sa 17 godina i dalje maloletna. Ali nije dete, te to ne spada u pedofiliju. Ne da opravdavam, ali da stavimo stvari na svoje mesto.

Žan-Klod Van Dam je optužen za umešanost trgovinu ljudima, uključujući maloletnice iz Rumunije. Kako prenose Rumunski mediji, ovaj 64-godišnji glumac je imao seksualne odnose sa Rumunkama koje su žrtve trgovine ljudima. Istraga je pokazala da je on ove žene "dobio na poklon" tokom posete Kanu. Međutim, otežavajuća okolnost je ta što je glumac bio svestan čitave situacije.

Advokat Adrijan Kukulis rekao je da je Žan-Klod primao seksualne usluge od pet devojaka istovremeno. DIICOT (Rumunska uprava za istraživanje organizovanog kriminala i terorizma) potvrdila je da je protiv glumca podneta prijava. S tim u vezi, on može biti osuđen u krivičnom predmetu.

https://stil.kurir.rs/celebrities/v...-optuzen-da-je-spavao-sa-5-maloletnih-rumunki
Pogledajte prilog 1708899

To su Romkinje one se udaju sa 12 godina.
:D

Back