Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Али ће имати три снаје.Keri i Dejvid Grant sa ćerkama Oliv i Tajlan Foto: Profimedia![]()
Ova voditeljka ima četvoro dece sa suprugom Dejvidom Grantom, članom fank grupe Linx iz 80-ih , od kojih se troje ne identifikuje polom koji su dobili po rođenju. Keri je istakla da sada podržava svoju decu, ali da joj je trebalo vremena da nastavi dalje i da je "tugovala" nakon spoznaje da više nema ćerke.
Dobre ribe.![]()
Keri i Dejvid Grant sa ćerkama Oliv i Tajlan Foto: Profimedia
Ova voditeljka ima četvoro dece sa suprugom Dejvidom Grantom, članom fank grupe Linx iz 80-ih , od kojih se troje ne identifikuje polom koji su dobili po rođenju. Keri je istakla da sada podržava svoju decu, ali da joj je trebalo vremena da nastavi dalje i da je "tugovala" nakon spoznaje da više nema ćerke.
Ova druga s lijeva je slatkis.Али ће имати три снаје.
Ne vjerujem da je trans ovako lijepa djevojka.![]()
Keri sa ćerkom Tajlan Foto: Profimedia
Oliv pati od poremećaja hiperaktivnosti i deficita pažnje (ADHD) i dispraksije, dok Tajlan ima Aspergerov sindrom i diskalkuliju. Arlo je takođe autistična i ima ADHD, dok njihovo najmlađe dete Natan, kog su usvojili kada je imao dve godine, takođe boluje od pomenutog problema.
"Kada smo zajedno, to može da bude najlepše ludilo kada se smejemo i šalimo. Ili moramo da se pozabavimo problemima ponašanja jer jedno ili više dece počinju da budu nasilna i nezadovoljna. Ili je neko od njih blizu depresije i morate da pričate sa njima, da im date volju za životom", rekla je Keri jednom prilikom.
Majka je uvijek uz djecu.Ne znam,ali ako majka kaze...?!![]()
ma nije trans samo neće da se izjašnjava ni kao muško ni kao žensko XDNe vjerujem da je trans ovako lijepa djevojka.
Biseksma nije trans samo neće da se izjašnjava ni kao muško ni kao žensko XD
Bespolna osoba?
bezrodna...tj ima pol,očigleno je da je ženskog pola,ali ne želi da se identifikuje sa ni sa ženiskim ni sa muškim rodom...verovatno zato što to nosi sa sobom neke određene obrasce ponašanja koji im ne odgavaraju.Bespolna osoba?
Glumabezrodna...tj ima pol,očigleno je da je ženskog pola,ali ne želi da se identifikuje sa ni sa ženiskim ni sa muškim rodom...verovatno zato što to nosi sa sobom neke određene obrasce ponašanja koji im ne odgavaraju.
To kad je neko nebinaran uglavnom je zato što želi da se odvoji od rodne uloge koju društvo dikrira i ne da da to definiše to kako će da se ponaša ili oblači.
pa sve je gluma što ima veze sa rodnim ulogama.Ne postoji stvarno neki određeni način ponašanja za određeni pol/rod koji ide prirodno.To se sve uči kroz odrastanje kakvo je ponašaje prikladno uz određeni pol da bi ti ljudi uvažili kod si ti roda...i onda imaš one kontraše koji kažu "epa briga me,ako moram da se ponašam tako i tako da budem ovog ili onog roda onda me neračunajte ni u jedan i gledajte svoja posla"
Nezna vise kud ce od rahatluka.pa sve je gluma što ima veze sa rodnim ulogama.Ne postoji stvarno neki određeni način ponašanja za određeni pol/rod koji ide prirodno.To se sve uči kroz odrastanje kakvo je ponašaje prikladno uz određeni pol da bi ti ljudi uvažili kod si ti roda...i onda imaš one kontraže koji kažu "epa briga me,ako moram da se ponašam tako i tako da budem ovog ili onog roda onda me neračunajte ni u jedan i gledajte svoja posla"