Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.698
zamisli,objasnite im da je auto prevozno sredstvo a ne nakit
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve je stvar percepcije...neko voli jedne stvari u životu, neko druge. Ista polemika je bila na temi Svadbe-za i protiv. Mišljenja sam da svako treba da se prostre koliko mu je guber dug, a ostalo je stvar afiniteta. Dokle god ne upadamo u dugove i minuse, lepo je slaviti rođendan, ali mislim da je danas izgubljen smisao toga naročito uvođenjem prestižnih igraonica-rođendaonica, skupih animatora, ketering hrane i naravno kupovne torte. Lično nikada deci nisam kupila tortu i smatram da je to najmanje to mogu da napravim svom detetu. Poražavajuće je da se veličina majke meri veličinom i cenom torte koju je naručila iz ove ili one poslastičarnice.
p.s. naredni ćerkin rođiš slavimo na putu u inostranstvo za njenu dušu i naš groš![]()
ja sam od onih masjki koje vole svom detetu da naprave same tortu aliotime se ne meri velicina majke. ako zena nema vremena, smisla, talenta ili jednostavno ne ume, ili ne voli da pravi onda nije za osudu ako kupi istu. svom sinu sam kupila jednom tortu koja je bila savrsena. ali ipak vise volim da ja i oni zajedno smutimo nesto, pa makar i ne ispalo bas kako trebauglavnom se prckam oko torte nedeljama pre rodjusa. sad vec skupljam po netu za rodjus koji je polovinom maja. ali ja jednostavno to volim.
a sto se tice same proslave, govorim o deci do 6-7g. meni su najdrazi rodjendani kod kuce, ali kako se tu pored dece nadju i roditleji jdnostavno prostor je suvise mali za takve proslave.zato pravimo u igraonici. a vrtic takodje ima tu dobru opciju za proslavu rodjendana tamo, tako da za drugare iz vrtica organizujemo tamo, a za prijatelje iznajmimo igraonicu.
deci u tom uzrastu je zanimljivo da imaju animatora koji ce ih zabavljati sve vreme. za majku koja slavi rodjendan kod kuce, jednostavno je nemoguca misija da animira decu i sluzi roditelje.
Шта ће деци анимација?
Родитељи доведу децу па се врате по њих, тако је код мене било.
hahahah ne vidim video ali i ovo je dovoljno![]()