Slavko Curuvija - slucajnost ili nesto drugo?

Lacibg:
Јест' лепа. Златни ретривер. Ко лутка. Ал име јој дали ови што цене псе више него људе. Пази : Синдарела вон ное миллениум.
За мене је само Синђа.
slika0861am7.th.jpg
Za koga je ona 21.01. :grin:

obavesteni....
objasni mi zasto je ubijen Stambolic ....[/QUOTE]

Ja to stvarno ne znam,mogu samo da nagadjam.
Mozda radi destabilizacije tadasnje vlasti,konkretno namestaljka milosevicu,
moze da bude osveta milosevica za neku vrstu izdaje ili pitanje oko banke,novca i crne gore,ne znam kada budem video ko koju tezu zastupa i na koji nacin lagano cu ti reci o cemu se radi,mozes to i sama probaj samo je potrebno da se sluzis svojom glavom a ne tudjim i nametnutim resinjima...narocito onih ciji su navodno veci interesi u Srbiji nego nas samih.Sve jedno ne radi se o saobracajki ili slucajnosti samoubistvu i dr.nego o ....klasicnom,postojala je namera treba raditi na tome, da li pop zna?
pokojni je bio vojnik kom.socijal. i kao takav za izdaju su mu sudili mozda njegovi
sta ti kazes da nije neka sekta prem da nema obe sake i deo donje vilici ili ko zna cega jos od posm.ostataka?

MAXIMUS !:
obavesteni....
objasni mi zasto je ubijen Stambolic ....

Ja to stvarno ne znam,mogu samo da nagadjam.
Mozda radi destabilizacije tadasnje vlasti,konkretno namestaljka milosevicu,
moze da bude osveta milosevica za neku vrstu izdaje ili pitanje oko banke,novca i crne gore,ne znam kada budem video ko koju tezu zastupa i na koji nacin lagano cu ti reci o cemu se radi,mozes to i sama probaj samo je potrebno da se sluzis svojom glavom a ne tudjim i nametnutim resinjima[/QUOTE]

Koji fleš?!?:lol:
Na isti način možeš da se poslužiš svojom glavom i objasniš nam zašto je ovolika magla, koja je to teorija zavere, ko uništava domaćeg avio prevoznika, šta još stoji iza toga.....:roll:

bobanap:
MAXIMUS !

znam dovoljno o svemu sto si pisao sada i pre....
tebe radi sam htela da insinuiram neke paralele....
ne moze se sve staviti u " ram " i servirati kao gotov proizvod, odnosno zakljucak....tako kako ti to radis....
.

Баш ти хвала на томе,само мене ради не мораш.
Нема паралеле,а што се тиче рама и оквира то је типичан пример за ове про демократске посетиоце форума не за мене про радикалног.
Ја сам увек тврдио да ми имамо само полу производе и "СИРОВИНЕ" али баш буквално тако.
Закључак је убија ко има интерес и моћ,а то није правило већ има и изузетака
на пр.из афекта, преварени,издани а и остављени (на пр.мама са ружом у коси) итд,
увек се издаја и несрећна љубав тако завршава.
не мислиш ваљда да је мучени славко стегао м..па рекао све мами у брк за тату...
зато што је био храбар ? не он је само био незахвалан и тражио је начин пошто су му довољно користили ,да сада што безболније пређе код других газда као З.Ђ
Пакао не можеш избећи а пријатељи из пакле те по правилу одвуку са собом ...

Koji fleš?!?:lol:
Na isti način možeš da se poslužiš svojom glavom i objasniš nam zašto je ovolika magla, koja je to teorija zavere, ko uništava domaćeg avio prevoznika, šta još stoji iza toga.....:roll:[/QUOTE]

Од када си почео да посећујеш кафић у комшилуку стално видиш неки флеш,
да то није утица ј"гопсподе" из истог на твоје студентско мишљење?
Та магла која преставља атмосверску појаву није проблем,проблем је пред изборна магла коју неке актуелне политичке фигуре(које други померају) производе ,
само глупо је да ти ја о томе причам ти си ипак штундент,академски грађанин
или агент за промен непокретности,све у свему вишеслојна личност.
Ко унуштва све што преставља неку домаћиу вредност боље могу да ти кажу ови про демократски ја сам симпатизер опције са шалтера преко пута!

DellBoy-011:
Meni će pozliti 28. decembra ako bude magle i bude zatvoren aerodrom.
Neću prihvatiti njihovu informaciju zravo za gotovo nego ću misliti svojom glavom:roll: :lol:

Ја мислим да ти мрзиш све што је различито од онога што ти престављаш или да нападаш све што не разумеш или не знаш.
Све једно ало бинг како брат има један ....

MAXIMUS !:
Ја мислим да ти мрзиш све што је различито од онога што ти престављаш или да нападаш све што не разумеш или не знаш.
Све једно ало бинг како брат има један ....
Ma bitno je da ti sve razumeš, u sve si upućen, imaš informacije - drugim rečima: pravi si expert:lol:

Back