slavina

Lepo si to rekla. Malo momak ipak više treba da čini. Ne da se rasipa, al da bude džentlmen,
I meni brat ima pravo da kupuje bez pitanja ;)

Hm...pa i ja volim dzentlmene...dala bih puno toga da ih ima malo vise u mojoj okolini, kada mi neko otvori vrata u prolazu svaki put zastanem i zahvalim se jer se toliko retko dogadja i uvek me nanovo prijatno iznenadi...Dzentlmen je momak prefinjenih manira...on otvara vrata, stane kada vidi da neko ceka na pesackom prelazu, nareze mi film koji zelim i o kome mu brbljam, skoro mi je jedan istinski dzentlmen skinuo knjigu sa neta, odstampao, ukoricio, stavio original naslovnu stranu i poklonio...to je zaista potez koji me je ostavio bez daha...Volim kada me iznenadi vecerom koju je spremio (samim tim i platio namirnice jel), kada mi donese cvece, kada mi kupi kinder jaje ujutru...kada gleda Sex and the city samnom i ne komentarise negativni ucinak serije na zensku psihu, kada mi objasnjava mirno dva sata pravila americkog fudbala dok mi mazi kosu...to je za mene istinski dzentlmen...novcanikom se retko moze platiti prefinjenost...ukoliko nekome doneses pelcer hibiskusa zato sto znas da ona voli isti to je paznja + novac za pelcer, pokazuje i da mu je stalo do toga sta ona voli i da je slusa kada govori...ukoliko je izvede u najskuplji restoran i plati ceh od 100 evra ne dokazuje nista...ne impresionira me to jer ne zahteva nikakav trud sa njegove strane...secam se kada sam bila bolesna i nisam izlazila iz kuce danima decko je dolazio da me vidi, jedne veceri ja otvaram vrata a on u ruci drzi modni casopis Elle i kaze izasao je novi broj pa da ti ne promakne...to je paznja koju ja volim...ostalo je samo novac, imas ga pa placas puno ali badava kada te stvari nemaju dusu i ne znace nista...

Posve......što je mnogo mnogo je.......radije bi se i vise iskeširao da pola onih stvari gore ne moram da radim....ajd da pridržim vrata, stanem na pešački itd....ali ono dalje :dash:

...puno gresis...znas kako se i ti muskarci obraduju kada im se neko zahvali, u momentu im se pojavi osmeh...nekako su ljudi zeljni manira...svi se stalno nesto ljute...obozavam moju baka - komsinicu koja me svakodnevno pita pita kako je gospodja mama i je li dobro gospodja baka...ja se odusevim kada je vidim...ljudi se instiktivno priblizavaju ljubaznim ljudima...

...bilo je puno toga slatkog...ja sam takva pa su znali verovatno kako samnom da barataju...pazi i ja sam obisla pola Londona kako bih nasla sugavu prodavnicu fudbalskog kluba Chelsea...smrkne mi se i sada kada pomislim na tu potragu, hajde meni ali mojoj sestri padne momentalni mrak na oci...ali volela sam pa sam trazila...ne prija mi kada se nesto mora i treba...to dodje prirodno ili ne dodje...momke samo treba podstaci na romantiku i eto njih, cak umeju i da me iznenade...kao i prijateljice uostalom, nikada necu zaboraviti rokovnik koji je bio rodjendanski poklon od jedne devojke, sav u kolazu, ona je zapravo bila tanka sa novcem i prelepila obican rokovnik slicicama iz casopisa i preko njih je izlepila selotejp kao tapete jedan do drugog, delovalo je kao lakirano...imam ga i danas iako sam ga dobila pre 6 godina...takvi pokloni se cuvaju...

dobro....očigledno sam ja romantičan koliko i kramp zamotan u ukrasni celofan....... :hahaha:
nikada nisam tako budalio niti ću.....niti su mi nešto Bog zna šta ke.njale zbog toga.....
aj da joj kupim cd georgijeva ili tako to.....ali da se izmotavam i itvodim besne gliste.....ili da me natera da kledam one 4 spaljene kokoši/sotone iz NY.....da ja spremam večeru.....a ne.......daš prst ode, ne šaka-već ruka do ramena...... :lol:

Poslednja izmena:
dobro....očigledno sam ja romantičan koliko i kramp zamotan u ukrasni celofan....... :hahaha:
nikada nisam tako budalio niti ću.....niti su mi nešto Bog zna šta ke.njale zbog toga.....

...pa da, slican slicnoj ide...tako i treba...ma jesi sigurno ali ne priznajes niti je potrebno da priznas...ponekad i forsirana romantika ume da bude bljutava...pomalo od svega...zacin vezi...

...CD Georgijeva...blesko...ma u tome je poenta, narezi joj po licnom izboru...narezi joj ono sto voli a nema...to je bas lepo...kazem ti nije samo romantika ono sto se plati...i masaza stopala koja duuuuugo traje je romanticna...kada imam utisak da mu nije tesko i da nece uskoro prestati...uzivancija...jedno kinder jaje nije tesko obezbediti a mi se odusevimo jos vam damo polovinu istog...ako obratis samo malo paznju na to sta slusa, cita, voli sve je jednostavno...

Back