gost 183655
Veoma poznat
- Poruka
- 11.300
Lepo si to rekla. Malo momak ipak više treba da čini. Ne da se rasipa, al da bude džentlmen,
I meni brat ima pravo da kupuje bez pitanja![]()
Hm...pa i ja volim dzentlmene...dala bih puno toga da ih ima malo vise u mojoj okolini, kada mi neko otvori vrata u prolazu svaki put zastanem i zahvalim se jer se toliko retko dogadja i uvek me nanovo prijatno iznenadi...Dzentlmen je momak prefinjenih manira...on otvara vrata, stane kada vidi da neko ceka na pesackom prelazu, nareze mi film koji zelim i o kome mu brbljam, skoro mi je jedan istinski dzentlmen skinuo knjigu sa neta, odstampao, ukoricio, stavio original naslovnu stranu i poklonio...to je zaista potez koji me je ostavio bez daha...Volim kada me iznenadi vecerom koju je spremio (samim tim i platio namirnice jel), kada mi donese cvece, kada mi kupi kinder jaje ujutru...kada gleda Sex and the city samnom i ne komentarise negativni ucinak serije na zensku psihu, kada mi objasnjava mirno dva sata pravila americkog fudbala dok mi mazi kosu...to je za mene istinski dzentlmen...novcanikom se retko moze platiti prefinjenost...ukoliko nekome doneses pelcer hibiskusa zato sto znas da ona voli isti to je paznja + novac za pelcer, pokazuje i da mu je stalo do toga sta ona voli i da je slusa kada govori...ukoliko je izvede u najskuplji restoran i plati ceh od 100 evra ne dokazuje nista...ne impresionira me to jer ne zahteva nikakav trud sa njegove strane...secam se kada sam bila bolesna i nisam izlazila iz kuce danima decko je dolazio da me vidi, jedne veceri ja otvaram vrata a on u ruci drzi modni casopis Elle i kaze izasao je novi broj pa da ti ne promakne...to je paznja koju ja volim...ostalo je samo novac, imas ga pa placas puno ali badava kada te stvari nemaju dusu i ne znace nista...