Slava i odricanje od privatnosti

pa pita zena jbt... vis da je ovaj sto ga ne vidim, zapenio na njenu guzu i juri me po svim temama ko kuciste :lol:

tebe gotivila, zaista, kaze mi onaj walken je tamo najkulturniji

- - - - - - - - - -

nemam treca posla da glumatam zensko jao neki sto glume macane a dzukseri tupi ko noc :lol:

A pa recimo da me je pomesala sa nekim. Ja sam kulturan k'o Tarzan. Kako god...
Evo ja sam bar pokusao da smirim strasti i sad mogu mirno na pocinak! Bud' te dobri.

A da ispoštujem pećinca i njegovu temu - slava i odsustvo intime idu jedno uz drugo i cim se upustis u te "vode" koje dovode do popularnosti i slave moras biti svestan da od privatnosti nema nista. To svakako nije za mene. Ja volim svoju jadnu, malu i bednu privatnost.

mene taman pocela da gotivi al ode onda jbg :lol:

samo vidis pocreneo nick

Oterase zenu, te nije ona, te ko je slikao, te gde je slikano, te kais ne valja, te ovo ono...:(
Ali to je ista sema, i ja kad sam dosla prvo pitanje je bilo - ciji si klon? Pa priznaj, priznaj...pa bila si ranije tu, jer se ok uklapas, pa trista teorija na pp ciji sam klon. I jos ne znam ciji sam. :lol:

Oterase zenu, te nije ona, te ko je slikao, te gde je slikano, te kais ne valja, te ovo ono...:(
Ali to je ista sema, i ja kad sam dosla prvo pitanje je bilo - ciji si klon? Pa priznaj, priznaj...pa bila si ranije tu, jer se ok uklapas, pa trista teorija na pp ciji sam klon. I jos ne znam ciji sam. :lol:

Svi smo to prosli ....meni jos i danas novi koji me ne poznaju postavljaju pitanja tipa ko je to jesi to ti itd :lol:

Klasika

U nekom vremenu me poznavalo puno ljudi . Bogami me to u predratnom periodu
skoro koštalo glave jer su se neki htjeli dočepati trofeja . Poslije se javili novinari
da objasne slučaj . Neko od poznanika izokrenuo priču pa se javili i DB
i vojna obavještajna služba a ja ni luk jeo ni luk mirisao .
Jedva se poslije nekoliko godina kurtalisao bijede .
Jesi li ti taj i taj ? Nisam i nosite se u pzdu mtrnu !

ko kaže da se moraš odreći privatnosti ako si slavan?
možda je ovde u srbiji prioritet biti slavan samo da bi se ljudi divili tvom dupetu ustima ili sisama. onda psu obučenom u pjer karden onda crnom đipu i gajbi u rezidencijalnoj četvrti. onda letovanju na bahamima i raznim perverzijama životnim.

drugim rečima u srba postoji jedna uzrečica koja kaže đaba si Qarao ako to niko ne zna....
eto tako i slavu svode na to
đaba si slavna ako ti niko nije video firmiranu posteljinu koju ti je zgužvao dečko baš malopre dok ste imali điha điha performans...

gospode bože zgrožena sam.

Poslednja izmena:
Nekada se govorilo: Gloria discipuli, gloria magistri (Slava učenikova je slava učiteljeva).

Sada se sve češće čuje: A bove maiori discit arare minor (Od starijeg vola mlađi se uče da oru).

Odoh na gledam košarku, nastavićemo, jednom, polemiku o pojmu "gospode bože, zgrožena sam"... pardon, o sintagmi: biti slavan, biti poznat...

javsam slavan jer van granica srbije mnogi znaju za marlona... :zaljubljena:
posebno u usa na forumu klintonkine partije :hahaha: isto mi slali pp iz administracije i kazu dear sir itd yebacemo vam mater ako nas i dalje budete zaebavali iz slovenije i ono uctivo sincerely yours... sta im odgovorih je za knjigu aforizama :lol:

Nekada se govorilo: Gloria discipuli, gloria magistri (Slava učenikova je slava učiteljeva).

Sada se sve češće čuje: A bove maiori discit arare minor (Od starijeg vola mlađi se uče da oru).

Odoh na gledam košarku, nastavićemo, jednom, polemiku o pojmu "gospode bože, zgrožena sam"... pardon, o sintagmi: biti slavan, biti poznat...

:heart:

javsam slavan jer van granica srbije mnogi znaju za marlona... :zaljubljena:
posebno u usa na forumu klintonkine partije :hahaha: isto mi slali pp iz administracije i kazu dear sir itd yebacemo vam mater ako nas i dalje budete zaebavali iz slovenije i ono uctivo sincerely yours... sta im odgovorih je za knjigu aforizama :lol:

moji omiljeni forumaši

moji omiljeni forumaši

:think:
koja ozgo a ja ozdo... :lol:
Ili, što bi rekla naša cenjena i nadasve yeburljiva ministarka građevine i regionalnih puteva:

- Yebeš mu mater, ti si, Maki (jeste, baš tako je nekako rekla), dakle, ti si stub magistrale, a to što oronulu magistralu naleže koje kilce Kojinog novog asfalta i Perfine jedre, neodoljive guzičice, zanemari i oprosti.

Elem, žena hoće da kaže, možda se i ti jednom izboriš za gornju, to jest VODEĆU poziciju.
Koja naglašava, MOŽDA. :lol: :heart:

Poslednja izmena:
ko kaže da se moraš odreći privatnosti ako si slavan?
možda je ovde u srbiji prioritet biti slavan samo da bi se ljudi divili tvom dupetu ustima ili sisama. onda psu obučenom u pjer karden onda crnom đipu i gajbi u rezidencijalnoj četvrti. onda letovanju na bahamima i raznim perverzijama životnim.

drugim rečima u srba postoji jedna uzrečica koja kaže đaba si Qarao ako to niko ne zna....
eto tako i slavu svode na to
đaba si slavna ako ti niko nije video firmiranu posteljinu koju ti je zgužvao dečko baš malopre dok ste imali điha điha performans...

gospode bože zgrožena sam.

pa to je doslo iz holivuda,mozda se secas,upliv koka kola kulture i tako to...

Ili, što bi rekla naša cenjena i nadasve yeburljiva ministarka građevine i regionalnih puteva:

- Yebeš mu mater, ti si, Maki (jeste, baš tako je nekako rekla), dakle, ti si stub magistrale, a to što oronulu magistralu naleže koje kilce Kojinog novog asfalta i Perfine jedre, neodoljive guzičice, zanemari i oprosti.

Elem, žena hoće da kaže, možda se i ti jednom izboriš za gornju, to jest VODEĆU poziciju.
Koja naglašava, MOŽDA. :lol: :heart:

kojo brate promeni rakiju :lol: valjda znas da smo mi partizani u ratu uvek zalazili za ledja :mrgreen:

Back