Slatkis

• Začetnik teme Začetnik teme DEVIL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
haha dobri ste:D
Sta ja volim da uradim:D ako bas nista neradi, znam da ima ovde jedan 24h service, sto donosi tako pizze....isl...pa kad ga u 2h u jutro nazovem da mi donese mali tiramisu, reakcija njegova " DOBRO!! DONECU! PUFFF ( telefonska slusalica, sigurno polomljena):D hahaha...al' ko ih sisa:D
Inace Tiramisu mi je na prvom mestu, pa posle ide krem bananica:D

Poslednja izmena:
Увек имам нешто слатко у кући...чоколадица...чоколада...еурокрема...мед..слтаког од јагода и дуња...е ако ми се ништа од тога не једе...или понестане...увек имам млека (ал увек) и коју кесицу пудинга па га онда скувам...или ако је фрка...онда млеко и кекс...са шећером наравно...

Nema šanse da ostanem bez slatkiša u kući jer uvek imam zalihe, bilo da je to čokolada, keks, voćni sok ili suvo voće. Inače sam mnogo nervozna ukoliko nemam nešto slatko baš onda kad mi je to najpotrebnije...:mrgreen:

Nema sanse da mi se desi stan bez neceg slatkog il bar bez materijala za neki slatkis (istopim secer makar i napravim karamel stanglu sa orasima, susamom il necim slicnim) jer imam dnevno jednom, skoro redovno, pad secera, kad nesto sitno slatko moram da strpam u usta i smirim zver il ce neko da nadrlja ni kriv ni duzan :D

E, jeste Vexy- al sa kafom strogo vodim racuna sta konzumiram da ne pobrkam ukuse - desi se da neki slatkis previse dominira ukusom pa ne osetim kafu dovoljno.Uz kafu i slatkis moram da privucem sebi i casu vode jer sam, cak i posle umakanja nekog cajnog kolutica u kafu, bas zedna pa zato, nesvesno,nekad iskapim kafu za 5 min. :( Ovako- kafa+slatkis+voda daju sasvim zadovoljavajuc ritual..

Back