adelaidea
Poznat
- Poruka
- 9.658
Tufahije su izvrstan slatkiš, to je moj brat često spremao dok smo bili klinci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam i dalje šoljicu za mleko, na kojoj je naslikana ova kravica. Još iz detinjstva 80-tih.
N°1.

E da, medeno srce. Devedestih smo uglavnom mogli samo ono grozno kameno srce da priuštimo ali medeno srce je stvarno super.Medeno srculence..volela kao klinka, volim i sad...![]()
Aj' pogle ovo:Eurokrem (ali onaj originalni recept-Gandola. A ne ovo današnje smeće) i mančmelou. Mada, bilo je tu zastupljeno još slatkiša, poput "najlepših želja", "jafe", "medenog srca"...
To je stari receptAj' pogle ovo:
Lik je malo istražio i kaže kada je on bio dijete, Eurokrem je imao 10% lješnjaka, danas ima 3%.
Video je duži, ali dobiješ odličan, prejednostavan recept, plus što je količinu lješnjaka pojačao da bude veća od Linolada Gold.
To je stari recept
Nisam probala, kažu da je ok
Obožavala sam tortu sa bananama. Toliko puta mi je mama pravila da mi se sada smučila i ne pamtim kada sam je jela![]()
u tolikoj meri je pravila čas tortu, čas rolate sa bananama da je otac prestao da kupuje banane, izašle su nam na nos. 
, Životinjsko carstvo, a prva asocijacija mi je bio onaj sladoled u lopticama, ne verujem da se to još prodaje...To bi otprilike bilo to.Čuvena Kinder lada, setila se @mačka zagrebačka, Životinjsko carstvo, a prva asocijacija mi je bio onaj sladoled u lopticama, ne verujem da se to još prodaje...
Od domaćih su babine palačinke i tetin koh...
Kao moja mamaIstou tolikoj meri je pravila čas tortu, čas rolate sa bananama da je otac prestao da kupuje banane, izašle su nam na nos.
![]()

Sećam se ove.Secerne table tipa americana