slatke muke

Ankora

Buduća legenda
Poruka
38.332
ajte pišite kakve ste sve posljedice imali nakon sexa?

evo moje zadnje , oko mi je bilo nateknuto i crveno cili dan .. špricnulo mi u oko :(
mater uvatila pilat ..da šta mi je s okom.. nikad me nije toliko peklo..vrag će znat šta je beštija jela tih dana :/

hahahahahahaha aaa ne verujeeeem..kad je bivša bila poslednji put kod mene i ja njoj slučajno špricnuo u oko..i ona sišla dole a moja keva će njoj..pa lutko šta ti je sa okom...što je tako crveno..a ona jadna ne zna u trenutku šta da odgovori i kaže..pa ..pa... daddi(rekla je moje ime ali ja ga neću ovde pisati..ne znam zašto pošto bi i debilu bilo očigledno da zaključi na osnovu nadimka ali nema veze no da nastavim sa tekstom van zagrade..) mi je gurnuo prst u oko :eek: :rotf:

nači sad si me podsetila toga i mrem od smeha frendiću..mreeem :D

hahahahahahaha aaa ne verujeeeem..kad je bivša bila poslednji put kod mene i ja njoj slučajno špricnuo u oko..i ona sišla dole a moja keva će njoj..pa lutko šta ti je sa okom...što je tako crveno..a ona jadna ne zna u trenutku šta da odgovori i kaže..pa ..pa... daddi(rekla je moje ime ali ja ga neću ovde pisati..ne znam zašto pošto bi i debilu bilo očigledno da zaključi na osnovu nadimka ali nema veze no da nastavim sa tekstom van zagrade..) mi je gurnuo prst u oko :eek: :rotf:

nači sad si me podsetila toga i mrem od smeha frendiću..mreeem :D

aj baš lipo..

ot- jedanput davno kad san bila manja balavica nego sada.. zalipila mu se žvaka doli, dan danas mi nije jasno što je iša doli sa žvakom .. mslm..možda je tija ofriškat--vrag će znati..ugl.. čuperak koji san uzgajala je posika škarama :(

Poslednja izmena:

Back