Slanje paketa busom

pele27

Primećen član
Poruka
959
Ljudi, da li ovaj vid transporta paketa radi? Poslao bih jedan omanji paket u Hrvatsku. Po cenovniku bi me slanje te kutijice kostalo oko 2.000din. Da li pokusati poslati to busom? Lasta tamo vozi svakodnevno skoro pa ni je to palo na pamet.. Kako se to radi? Udjem na peron i onda na kolena pred vozaca ili kako? Koliko para dati, a dda ne dam premalo, a ni previse?

...funkcionise...i te kako... :D

Proveris kad ti ide autobus, odes do vozaca kad dodje na bus...i predas mu paket, objasnis da ce ga neko pokupiti na stanici.. obavezno na paketu napisati ime i prezime za koga je paket i br fona...
zavisi od paketa koliki je...desetak evra je sasma dovoljno do Hrvatske... ;)
Sretno!

P.S. Neki vozaci ne zele to da rade, pa budi spreman i na to... ;)

Je l' slao neko pakete/torbe u i iz inostranstva bus-om i koliko to može da košta ?

Mene stalno cima jedna poznanica da joj nosim neke torbe ovde kada se vraćamo kolima iz Nemačke i to počinje stvarno da smara , a i ne idem kombijem pa da imam mesta za tovarenje i njenih stvari pored svega onoga što sama nosim.

Poslednji put sam je odbila i malo me grize savest jer mi neko reče da ti šoferi uzimaju za obično pismo pošiljku po 30 evra , a za torbu/kofer ko zna koliko pa bih da sakupim tačnu info da mogu i njoj tamo da prenesem.

Back