maksifor
Primećen član
- Poruka
- 874
jao kad bi mi neko poso do prodavnice...eo molim sestru a nece...a tako mi se jede neki sladoled od cokolade...ili vanile, pa ja onda preko stavim nutelu...mmmm.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jao kad bi mi neko poso do prodavnice...eo molim sestru a nece...a tako mi se jede neki sladoled od cokolade...ili vanile, pa ja onda preko stavim nutelu...mmmm.....
takodje....ako probas u skorije vreme javi kakav je....![]()
EJ LJUDI JEL PROBAO NEKO ONAJ SLADOLED GUARANU!?!?!?
Ova tema je jednako glupa ako ne i gluplja. Ne vidim zašto bi bilo koga interesovalo ko jede kakav sladoled.OoOoOo...hvala Bogu neka tema samo da nije o idolima,ili imash devojku,nemash dechka,samoubistva itd.,itd.,itd......
ja stalno kupujem rumenko.....msm nije sada da nemam para da kupujem one skuplje nego me najwise oswezawaju ti wocni.........najwise wolim wocne.......i od swih najwise rumenko....
... Oni vocni novi (a & stari) su najbolji....
Em sto su zaledjeni skroz, em sto su jeftini... de ces bolje xD
Upravo sam pojeo jedan...
Kornet, jagoda![]()
pa to ti pricam...
nije meni zbog para nego su oni stvarno najbolji....a oni drugi *** kad pojedem samo postanem zedan...![]()
Yeah, yeah!
Osvezavaju mnogo... a oni cokoladni od 80 i nes' din su mi bas...![]()
Jednom sam jeo neki somboledov vocni sa ukusom limuna.kako carski sladoled mozda bolji od rumenka ili bar takav.beli Macho mi je najbolji a secam se kad sam jednom u zivotu jeo deltin coloseum koji je kao soliter.u vreme kad je frikomov mega i deltin best bio po 25 kinte.inace jednom sam prolazeci kroz prokuplje u nekoj poslasticari jeo prelep sladoled na kuglu u kornetu.i pored niske tvrdjave jedan lepi od jagode i vanile na tocenje.