sladoledi!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja stalno kupujem rumenko.....msm nije sada da nemam para da kupujem one skuplje nego me najwise oswezawaju ti wocni.........najwise wolim wocne.......i od swih najwise rumenko....

OoOoOo...hvala Bogu neka tema samo da nije o idolima,ili imash devojku,nemash dechka,samoubistva itd.,itd.,itd......
Ova tema je jednako glupa ako ne i gluplja. Ne vidim zašto bi bilo koga interesovalo ko jede kakav sladoled.

Da li ste ikad razmišljali o tome za šta služi forum?

Da li služi tome da svako dođe, kaže šta ima i ćao-zdravo?

Pokušajte ponovo.

Jednom sam jeo neki somboledov vocni sa ukusom limuna.kako carski sladoled mozda bolji od rumenka ili bar takav.beli Macho mi je najbolji a secam se kad sam jednom u zivotu jeo deltin coloseum koji je kao soliter.u vreme kad je frikomov mega i deltin best bio po 25 kinte.inace jednom sam prolazeci kroz prokuplje u nekoj poslasticari jeo prelep sladoled na kuglu u kornetu.i pored niske tvrdjave jedan lepi od jagode i vanile na tocenje.

Jednom sam jeo neki somboledov vocni sa ukusom limuna.kako carski sladoled mozda bolji od rumenka ili bar takav.beli Macho mi je najbolji a secam se kad sam jednom u zivotu jeo deltin coloseum koji je kao soliter.u vreme kad je frikomov mega i deltin best bio po 25 kinte.inace jednom sam prolazeci kroz prokuplje u nekoj poslasticari jeo prelep sladoled na kuglu u kornetu.i pored niske tvrdjave jedan lepi od jagode i vanile na tocenje.

meni je keva pre stalno kupovala beli macho...ali sad ne...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back