Slaboumna radna snaga ili bahaćenje?

mario80

Stara legenda
Poruka
83.884
Gledam pre neki dan u metrou neko otvarao kartonsku kutiju u kojoj su paketi kafe. Baja samo zabio skalpel i povukao, rasporio ceo red pakovanja. Druga situacija mislim da je maxi bio donesu sladoled i ostave pored frižidera, kada je počeo da curi onda su tek intervenisali i napunili frižider. U idea marketu dečija bebi hrana odma pored hemije za klonju. Pre nekog vremena kupim mančmelou on pobeleo i pobajatio. Rok upotrebe ok. Neko ostavio paletu da se sunča, to stalno viđam.

Imate li vi kakva zanimljiva iskustva?
Postoji li neki test inteligencije prilikom zapošljavanja? Nebi voleo da mi padne na glavu paleta mleka jer je na ekšnu pa naklaviren stub od 2 metra.

Takvi kad se poginu tuže poslodavca?

Poslednja izmena:
portrait-afican-black-warehouse-worker-hold-box-african-cardboard-packaging-his-shoulder-large-distribution-center-188608853.jpg

Gledam pre neki dan u metrou neko otvarao kartonsku kutiju u kojoj su paketi kafe. Baja samo zabio skalpel i povukao, rasporio ceo red pakovanja. Druga situacija mislim da je maxi bio donesu sladoled i ostave pored frižidera, kada je počeo da curi onda su tek intervenisali i napunili frižider. U idea marketu dečija bebi hrana odma pored hemije za klonju. Pre nekog vremena kupim mančmelou on pobeleo i pobajatio. Rok upotrebe ok. Neko ostavio paletu da se sunča, to stalno viđam.

Postoji li neki test inteligencije prilikom zapošljavanja? Nebi voleo da mi padne na glavu paleta mleka jer je na ekšnu pa naklaviren stub od 2 metra.

a znaś šta rade "pametnjakovići" po Crvenki?

kad im istekne rok pa im radnje vrate neprodato a oni naprave "MEGA PAKOVANJE" mančmeloua ono kao 16 komada po nekoj za nijansu boljoj ceni pa pola stvarno sveže a pola kaučuk iz rashoda pa se zanimaj prijatno popodne da sažvaćeś

za mene oni više ne postoje

E baš to pakovanje sam uhvatio ali sustavili na sam vrh te bajate. Prvu koju sam ugrizo ostali mi moji pravi zubi i šes plombi! Otišao da mi odmah vrate pare ČEKAO SAM SKORO SAT VREMENA!
za 30 poslednjih godina napravljen je jedan ingenijalan sistem nepośtovanja svakog i svega a zarad "profita" izvesne ekipe "Bogom danih" i to samo za period dok mogu da vedre i oblače sa svojim vezama i poznanstvima u državnom aparatu, već njihova deca duvaju jer se formiraju novi kružoci dok "gmazovi ne otegnu papke"

mislim da jedino na Balkanu praktikuju foru - plata 380 evra ali ti odbijamo 80 bez sudske presude zbog raznih razloga, hvala na utucanom životnom vremenu u naśoj "kompaniji".

Naravno, možeś i da ne radiś kod takvih ali se onda zapitaj od čega ćeš platiš sledeće račune

Da ih tužiš ne možeš, mislili su na taj momenat - plata mala, taksa skupa, advokat traži svoj deo.

totalna kurcobolja

mladi koji nisu omirisali S od socijalizma su napravili svoj model za biznis sistem "ko te j.be"

pojeśće se još mnogo popare dok se ne shvati da su svi na gubitku sa ovakvim modelom kurcobolje nabiguzica

Pazi papirologiju za vraćanje bajatog crvenkinog mančmeloua :lol:

Pogledajte prilog 954021
akcija sa "mega pakovanjima" bila leto pre korone

možeš li zamisliti taj razgovor džukaca oko plana da podvale nazad gde radnici o tome uglavnom a mušterije uopśte nemaju pojma?

jbg... od mene šta su "zaradili" pre 2 godine na tu foru nek krckaju u zdravlju i veselju

kad gazda bude delio profit sa radnici ondak ce i radnici biti "pametni".
U kapitalizmu nema pametnih...............samo glupe ovce i ovcari.

Back