Sla-slaži mi...pa makar bilo što...

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.291
E vako...da li mislite da su žene otvorenije prema muškarcima koji im laskaju, nego prema onima koji su suzdržani, odmereni i koji ne žele da slatkorečivošću dođu do onog što žele, već da pokušavaju putem intelekta da se nametnu? Zašto žene vole da čuju lepe stvari o sebi od sasvim nebitnih ljudi po njih?

E vako...da li mislite da su žene otvorenije prema muškarcima koji im laskaju, nego prema onima koji su suzdržani, odmereni i koji ne žele da slatkorečivošću dođu do onog što žele, već da pokušavaju putem intelekta da se nametnu? Zašto žene vole da čuju lepe stvari o sebi od sasvim nebitnih ljudi po njih?

Spram nivoa inteligencije ide i lazija, kod njih prolaze one najprizemnije.

sta znaci da su zene otvorenije?spremnije na pricu i zezanje ili mislis na seks?
ja ne podnosim kad muskarac zeli da se nametne intelektom.to obicno bude smorno i uzaludno.
inteligencija se vidi i kroz njegov smisao za humor i kroz obicno cavrljanje.
a imala sam drugarice,nije da nisam,koje su se palile na "pametne"
na pitanje,pa kakav je,uvek su odgovarale,jao kako je pametan
al nesto brzo pobegose od takvih ,koji su to gurali u prvi plan
a zasto zelimo da cujemo kompliment,cak i od nebitnih?
pa valjda je tako i kod muskaraca?
paznja uvek prija,sto ne znaci da ce bilo kakav kompliment dovesti do "onoga"

Mislim da ti se samo tako cini. Umemo da se smeskamo kada nam neko laska ali obicno takav vrlo brzo dosadi a bogme retko ga shvatamo ozbiljno. Gotovo nikada.
Mene licno laskanje umara, obicno mi je veoma neprijatno i to je najlaksi nacin za prekid komunikacije jer ne znam sta bih na laskanje uopste trebalo da odgovorim, uz to se osecam krajnje tupavo.
Sa druge strane mi prijaju kvazi intelektualni razgovori o nekim zanimljivim temama, shvatam da su kvazi ali ih ne smatram ispraznim, takve i prijatelje biram, bilo muske bilo zenske. Smori me povrsna komunikacija neverovatnom brzinom. Ranije sam cak trudila da ostanem u drustvu koje me smara nekim banalnostima sada vise ne, lepo se izvinim i klisnem.

Poslednja izmena:
Mislim da ti se samo tako cini. Umemo da se smeskamo kada nam neko laska ali obicno takav vrlo brzo dosadi a bogme retko ga shvatamo ozbiljno. Gotovo nikada.
Mene licno laskanje umara, obicno mi je veoma neprijatno i to je najlaksi nacin za prekid komunikacije jer ne znam sta bih na laskanje uopste trebalo da odgovorim, uz to se osecam kao krajnje tupavo.
Sa druge strane mi prijaju kvazi intelektualni razgovori o nekim zanimljivim temama, shvatam da su kvazi ali ih ne smatram ispraznim, takve i prijatelje biram, bilo muske bilo zenske. Smori me povrsna komunikacija neverovatnom brzinom. Ranije sam cak trudila da ostanem u drustvu koje me smara nekim banalnostima sada vise ne, lepo se izvinim i klisnem.
kako smo razlicite :)

zaboravila sam da kazem,kad mi se neko jako svidi,moze da cuti kao mula,il da laze sve sto kaze,ja jednostavno zelim da mu verujem
i verujem

pa da, isto....dok se ne prisvestim, a onda je naebao....msm, ako je lagao. :lol:

a plus sam i detaljista....i zalazim u detaljcice, pa bude veselo. :zcepanje: i on je kriv, bez obzira sto sam ja dopustila da me laze iz zelje da mu verujem. :malav:

Poslednja izmena:
Meni se na te laskavce pali crvena lampica... i inace retko dajem komplimente, i isto tako ne umem da ih prihvatim. I vise cenim kritiku, makar me i povredila nego prazno laskanje. A smaraju i ti sto se namecu intelektom... u stvari, cim primetim da se neko mnogo trudi da se nametne bilo cime, ja se povlacim. Sto se vise trudi to me manje zanima. Ovo se odnosi i na zene... od onih cico, mico, maco dobijam ospice. Sto znaci da uopste ne mora da me obasipa komplimentima da bi mi privuko paznju. Dovoljno je da me ignorise. :lol:

"Žena je azijski satrap kod kojeg uspevaju najplodnija lasanja samo ako su prikladno izrečena; ona tu pazi na reči, a ne na misli. I kad zna da joj lažu ona voli te lepe reči laži većma nego divljenje koje joj se prećutkuje."

"Više za ženu vredi jedan dobar kalambur neko najdublja njutnova istina. Za nju više vredi čovek duhovit nego dubok, i više blistav nego duhovit"

sta znaci nametnuti se putem intelekta?je l to ono sto si otisao na biblioteku da kazes kako su sve tamo amateri i tebi je ponizenje da raspravljas s neskolovanim citaocima?ako je to,takav nema sanse kod mene,bolje da bude slatkoreciv
i sto rece ovaj decko-bar vidis da se trudi
naravno niko ne voli da mu se vredja inteligencija pa tako bolje da mi ne kaze kako su ga uvek privlacile manekenke poput mene
ali neko ko ume s zenama i recima ce uvek imati vise uspeha nego se.ro.nja koji misli da mu je zadatak da me nauci necemu

Back