- Poruka
- 2.231
A da radiš nešto pametnije, maloo?
Nemoj biti ljubomoran, ti redovno ispadaš u grupnoj fazi pa si batalio...treba biti uporan...

Igram posle dužeg vremena...a što se tiče pametnijeg...sad će CSI na RTS-u...a i pišem sa vama...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A da radiš nešto pametnije, maloo?

sto drugar, a na onom za koji sam te pitao bas i nisu
![]()

ne lutam drugar bas je superiska
Nisam, nisi se valjda nadao drugačijem odgovoru?

Nemoj biti ljubomoran, ti redovno ispadaš u grupnoj fazi pa si batalio...treba biti uporan...
Igram posle dužeg vremena...a što se tiče pametnijeg...sad će CSI na RTS-u...a i pišem sa vama...![]()

Уосталом нек мењају да они који хоће да виде да схвате колико су ови лажни пастири и теолози далеко од Истине Христа.

Jel' moraš pre te igrice da iscediš bubuljice?![]()

A jesi li bio prisan sa tim drugim...grešnicima...![]()

оно надокнадих а сад не могу да постигнем... 
)http://forum.krstarica.com/showthre...a-kafana-)?p=20239546&viewfull=1#post20239546Pokazala si mi, ne znam koji sam profil tada imao...![]()
Video, sviđa mi se...![]()
''Like'' sam na You Tube...daj ga opet...![]()
jao drugarcice sram te bilo...![]()
Nemam ja...nego kakve veze to ima sa igrom?![]()
bre!Pih, bar da si na nečemu ozbiljnijem... recimo Supreme Comander2... ovako....![]()

Nemam ja...nego kakve veze to ima sa igrom?![]()

'de ćeš ozbiljnije od fudbala...
Ne igram ja te strategije, nikada nisam ni voleo, a ni igrao...pucačina neka je ok...al' strategije ne...![]()

Сами, ово је погрешна кафана за верске проповеди.. иди код Жиса, нек те банује![]()

Uključi žablji mozak.bre!

opusti se rado,
to cede samo oni fanatični wow igrači![]()

, видите да је још увек у фудбалском фазону 
те исправих брже боље) 
Samo u hodnicima, kad je neka gužva... ma to i sam znaš kako je...![]()

Za to ti treba i razmišljanje, ne samo brzi prsti.![]()

bas nesto mislim drugarcici kako je najbolja ekipica ovde u kafancetu...oterali nas sve sa politickih tema, ono u stilu dosli divlji i oterali pitome...vise mi se i ne mili da komentarisem teme...![]()