Skupstinska kafana :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Каже Профа данас: Сваки студент који ми донесе крштеницу у којој пише да има троје деце има од мене шестицу.
Ја сматрам да је такав учинио довољно за безбедност земље.

:hahaha:

А кад сам ја у 8. разреду хтео да се женим, сви кажу будала ! Ево им га сад... :lol:

Trebao si da se oženiš, to je mnogo lepo. Dođeš kući umoran, žena ti kaže da morate u kupovinu. Počene TV prenos, a ona te pošalje po dete u obdanište, na 25ºC zatvara prozor jer je hladno, buni se što ideš u gaćama po kući a gosti samo što nisu stigli...divota.

Žiko, tebi možemo samo tvoju slavu da čestitamo, a ženi njenu. Ne ide to baš tako, slava nije lična već porodična, kod nas najčešće vezana za dom.
Jesi li video kako si juče bio nekgolegijalan, pa ti se dans obilo o glavu? A ja ti pisao.

Kolega medo, pa dolazak na forum je stvar izbora. kak oje forum nečija privatna svojina, on određuje pravila. Kome se ne sviđaju, ne registurje se i ode na drugi forum.
Takođe treba znati da je pravo moderatora (na svim forumima) da obrišu ili premeste temu, kao i da sankcionišu forumaša, bez potrebe za objašnjenjem. Ko voli, nek' izvoli.

Ja ne kazem da ne kaznjavaju kako hoce. Ja kazem da smisle neki drugi izgovor za to. Jer npr. kazniti coveka sa obrazlozenjem 'Protivustavno je sto si rekao da je trava zelene boje' je malo glupo. Bolje neka napisu ''Svako ko kaze da je trava zelene boje ima da dobije ban, jer gazda tako hoce'.

Ja ne kazem da ne kaznjavaju kako hoce. Ja kazem da smisle neki drugi izgovor za to. Jer npr. kazniti coveka sa obrazlozenjem 'Protivustavno je sto si rekao da je trava zelene boje' je malo glupo. Bolje neka napisu ''Svako ko kaze da je trava zelene boje ima da dobije ban, jer gazda tako hoce'.

Pa Kosovo ne može da bude sused Srbije zato što ne ispunjava sve uslove koje jedna država treba da poseduje. ;)

Rezolucija 1244: Kosovo je sastavni deo SR Jugoslavije i Republike Srbije.

Pravo je na našoj strani, no vi "realisti" to nikako da shvatite... :roll:

Pa Kosovo ne može da bude sused Srbije zato što ne ispunjava sve uslove koje jedna država treba da poseduje. ;)

Rezolucija 1244: Kosovo je sastavni deo SR Jugoslavije i Republike Srbije.

Pravo je na našoj strani, no vi "realisti" to nikako da shvatite... :roll:

Opet, ako je pravo na nasoj strani, ne treba ni da pominjes 1244, dovoljno je da pomenes Ustav.

Ali ja sam pisao o necem drugom. Pravo nije na strani modova na Krsti kada kaznjavaju ljude zbog 'protivustavnih postova'. To sa krsenjem Ustava nema blage veze.

Izgovor im ne treba, modovi mogu da obriš, prebace ili kazne bez ikakvog komentara.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back