Skupstinska kafana :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Toliko neznanje oko toga sta je to protivustavno koje vlada ovde vec duze vreme cak vise nije ni smesno, nego tuzno. Dajte bre pozovite nekog profesora prava da vam kaze sta je to protivustavno, i prekinite da se blamirate. Ili navedite druge razloge za ban. Tipa, kada Milica kazni johna neka napise 'Kosovo je Srbija i tacka, nemas pravo da pises bilo sta drugacije'.

Toliko neznanje oko toga sta je to protivustavno koje vlada ovde vec duze vreme cak vise nije ni smesno, nego tuzno. Dajte bre pozovite nekog profesora prava da vam kaze sta je to protivustavno, i prekinite da se blamirate. Ili navedite druge razloge za ban. Tipa, kada Milica kazni johna neka napise 'Kosovo je Srbija i tacka, nemas pravo da pises bilo sta drugacije'.
TAKO JE DRUGAR!
SMESNI SU, JEL SI VIDEO KOLIKO DUGO OPSTAJE TEMA O NAPREDNJACKOM MITINGU, A KAD SAM PRIJAVLJIVAO TAKVE TEMILICE OBRAZLAGALI SU MI DA JE NISU VIDELI I DA TREBA RANIJE DA PRIJAVIM, A KAKO MOJU TEMILICU ODMAH VIDE I OCENE JE PROTIVUSTAVNOM ILI PROPAGANDNOM?

TAKO JE DRUGAR!
SMESNI SU, JEL SI VIDEO KOLIKO DUGO OPSTAJE TEMA O NAPREDNJACKOM MITINGU, A KAD SAM PRIJAVLJIVAO TAKVE TEMILICE OBRAZLAGALI SU MI DA JE NISU VIDELI I DA TREBA RANIJE DA PRIJAVIM, A KAKO MOJU TEMILICU ODMAH VIDE I OCENE JE PROTIVUSTAVNOM ILI PROPAGANDNOM?

Ma da mi je samo znati koji je taj genije koji je prvi smislio da se ljudi banuju zbog toga?

Ma da mi je samo znati koji je taj genije koji je prvi smislio da se ljudi banuju zbog toga?
MA SMESNI SU A JA SAMO GLEDAM STA RADE PO FORUMU I KAKO IMAJU DVOSTRUKE KRITERIJUME
MOZE DA SE OTVORI TEMAA DA JE CEDA URADIO NESTO LOSE, NE MOZE DA JE NESTO DOBRO
NE MOZE DA SE PRENESE VEST AKO JE U NJOJ AKTER LDP, A MOZE DA SE REKLAMIRA MITING NAPREDNJAKA VEC TRI DANA

Добро јутро, другари. Сретна слава свима који славе!

026sveti%20Dimitrije.gif

Kolega medo, pa dolazak na forum je stvar izbora. kak oje forum nečija privatna svojina, on određuje pravila. Kome se ne sviđaju, ne registurje se i ode na drugi forum.
Takođe treba znati da je pravo moderatora (na svim forumima) da obrišu ili premeste temu, kao i da sankcionišu forumaša, bez potrebe za objašnjenjem. Ko voli, nek' izvoli.

Kao i ivan, i ja želim srećnu slavu onima koji danas slave.

То ми је женина слава, данас је направила торту и прави неки специјалан ручак. А ја славим сад за 8 дана, па вас мајстор Жика позива све да будете гости код њега.

Иначе ја сам јутрос устао у 6 ујутру, и поздрав свим вредним и радним људима који рано устају.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back