Skupstinska kafana :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Овај Жика Керамика још један у низу клонова драге нам Јагуарке?

Жика Керамика је један једини, Европејац на куб и мајстор свог заната. Први пут се учлањујем на форум, а досада сам стидљиво посматрао из прикрајка, тако да знам доста тога о вама.

Жика Керамика је један једини, Европејац на куб и мајстор свог заната. Први пут се учлањујем на форум, а досада сам стидљиво посматрао из прикрајка, тако да знам доста тога о вама.
И немаш везе са Меркабином ?

da, bio, jer je ovo zezkanje prevrsilo meru, sad si pao na drugo mesto.

A ko je na prvom
twflert9-1.gif

И немаш везе са Меркабином ?

Читао сам га на форуму, симпатично пише, али га не познајем лично. Као ни никога од вас овде. Тај Меркабино је неки интелектуалац, студентарија, а ја сам сељачко дете, радник са жуљавим рукама који се мучи цео свој живот. Али зато сам и стекао доста.

Једино ми је Минго познат, пошто сам често ишао у НП у набавку робе. Он живи у насељу Шутеновац, тамо имам доста пријатеља, па је могуће да сам га видео. Много ми је позната његова фаца, видео сам фотографију на блогу.

Читао сам га на форуму, симпатично пише, али га не познајем лично. Као ни никога од вас овде. Тај Меркабино је неки интелектуалац, студентарија, а ја сам сељачко дете, радник са жуљавим рукама који се мучи цео свој живот. Али зато сам и стекао доста.

Једино ми је Минго познат, пошто сам често ишао у НП у набавку робе. Он живи у насељу Шутеновац, тамо имам доста пријатеља, па је могуће да сам га видео. Много ми је позната његова фаца, видео сам фотографију на блогу.
Брате како те не смори да тролујеш?

Стварно ти треба ући у ИП адресу и бановати те са свих профила... Много си бре досадан...

Брате како те не смори да тролујеш?

Стварно ти треба ући у ИП адресу и бановати те са свих профила... Много си бре досадан...

За тебе сам супериоран у сваком погледу. Пуца ми прслук шта ви петоколонаши и неокомунисти имате да кажете!!

Ја сам ту да разбијам ваше заблуде и предрасуде и поучавам вас истини.

Иди бре у першун агресивни човече!!

Само те гледам шта пишеш и како псујеш Европску унију и наше пријатеље. Радиш отворено против интерса сопствене државе, против наших пријатеља који су нам донели бољитак и тек ће нам донети. Живећемо као бубрег у лоју.

А тада ћеш ми доћи и рећи, "хвала мајстор Жико, био си у праву". И попићемо 5-6 тура вињака на мој рачун, госн Жика части. Па ће после јебемо конобарицу у дупе.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back