Neistrazena
Elita
- Poruka
- 17.359
Hoćeš da kažeš da je terasa još nevina?
Prije neki dan sam se popela na terasu da se licno uvjerim u stanje stvari. I rekoh vam da je sve cisto, suvo, netaknuto

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hoćeš da kažeš da je terasa još nevina?

Aj procitajte ovaj uvodni post jedne teme sa LJIS-a.
U New Yorku je nedavno otvorena prodavnica u kome žene mogu izabrati i kupiti supruga.
Na ulazu su izložena „uputstva za upotrebu“;
- Možete posetiti prodavnicu SAMO JEDANPUT
- Postoji 6 spratova i karakteristike muškaraca se poboljšavaju što se više penjete
- Možete izabrati bilo kojeg muškarca na spratu na kojem se nalazite, ili se popeti na sledeći.
... - Ne možete se vratiti na sprat ispod.
Jedna žena odluči da ode posetiti prodavnicu i da nađe sebi partnera.
Na vratima prvog sprata piše:
“Ovi muškarci imaju posao“
I žena se odluči popesti na sledeći sprat
Na vratima drugog sprata piše:
“Ovi muškarci imaju posao i vole decu“
I žena se odluči popesti na sledeći sprat
Na vratima trećeg sprata piše:
“Ovi muškarci imaju posao, vole decu, i neverovatno su zgodni.“
Wow, pomisli žena, ali oseća da se mora još popeti
Na vratima četvrtog sprata piše:
“Ovi muškarci imaju posao, vole decu, neverovatno su zgodni i pomažu u kućnim poslovima“
Neverovatno, pomisli žena, teško se mogu odupreti da ne uđem, ali nešto je tera i ode na sledeći sprat.
Na vratima petog sprata piše :
“Ovi muškarci imaju posao, vole decu, neverovatno su zgodni ,pomažu u kućnim poslovima i vrlo su romantični“
Žena odluči da uđe, ali je u zadnji čas nešto spreči, i na kraju ode ipak na šesti sprat.
Na vratima šestog sprata piše:
Posetiteljica ste br.31.456.012 , na ovom spratu nema muškaraca, ovaj sprat postoji da bi se pokazalo koliko je nemoguće zadovoljiti jednu ženu.
Hvala vam što ste posetili našu prodavnicu.
Preko puta te prodavnice je otvorena jedna u kojem muškarci mogu naći i kupiti suprugu.
Na prvom su spratu žene koje vole sex.
Na drugom su spratu žene koje vole sex, i ne gnjave previše.
Spratovi od trećeg do šestog JOŠ NIKAD NISU BILI POSEĆENI!
![]()

И онда им жене криве... та пројекција кривице траје још од Адама. 
Мада се не слажем с овим болдованим, мислим да је у питању обична радозналост. Уосталом да Ева није била радознала, не бисмо ми сад куцкали по нету...
Наравно, мушкарци као тотална супротност, пате од недостатка радозналости.И онда им жене криве... та пројекција кривице траје још од Адама.
![]()

O DRUGAR, ODAKLE TI BRE?
Prije neki dan sam se popela na terasu da se licno uvjerim u stanje stvari. I rekoh vam da je sve cisto, suvo, netaknuto![]()

E ne mogu nikako pojmiti da postoje ljudi koji vjeruju u te njegove bajalice 
Na LJIS-u je zakljucak bio da zene nikad ne mozes zadovoljiti, uvijek hoce jos, vise... A muskarci misle samo na sex, on im je dovoljan.
![]()

Auuu, prolaze mu godine uludo...
Nisam zanla da je još uvek živ...

Ja volim otici tamo.ЉИС ко ЉИС, само на једну ствар мисле![]()
![]()
Vrlo vrlo ziv! Na ZG1 TV. Eno ga u nekoj crvenoj halji omotan necim oko glave i ima crvene rukavice
Ja volim otici tamo.

Sećam se imena ali se ne sećam kako je izgledaoVrlo vrlo ziv! Na ZG1 TV. Eno ga u nekoj crvenoj halji omotan necim oko glave i ima crvene rukavice
Ja volim otici tamo.
Pored nas 3 ti trazis njega![]()
![]()
Pored nas 3 ti trazis njega![]()
![]()

Samo se vi igrajte deco... Neće baka tu da meša prste...![]()

Надгледа га жена.![]()
Ево, и мој мужић се пита зашто се смејем толико...
Риферу, поздрави жену и дај, брате, да и она прозбори коју овде.![]()
![]()
A gde bi baka prste?![]()

I kako on sad zenu da zove na ovu pozornicu![]()

а нас је лагао да 'лади