Skupstinska kafana :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti sve gledaš kroz NOVAC?Ne navijaš za sve klubove iz Srbije u inostrantvu...Naravno da lično materijalno nemaš ništa od toga.Al opet neki investitor će da gleda Đokovića i recimo samo zbog njega da dođe ovde da ulaže a ti se recimo zaposliš u toj firmi tako da onda i imaš lično...

A što da ne gledam kroz novac i trećeligaši voze mečke a ja treba da im kličem, nemoj tako

Јел' може неко од модератора да ми провери овај бројач порука? :rtfm:

Миссим, већ данима стојим на истом броју... а и на репке ми неко налепио рестрикцију, једва 5 репки дневно дам. :rtfm:

И зашто тако рестриктивно и са клиповима, ваљда Кафана служи и за музику понекад? Наравно, не оно претеривање - клип за клипом, али и овај изнуђени мук је бзвз. :rtfm:

Значи, данас гризем... :rtfm:

:rtfm::rtfm::rtfm:

23191-bezi-bre-tamo

:mrgreen:

:lol:

Еш, ајд још једном ЛЕПО да ти кажем да твоју "поенту" коју ми упућујеш клиповима и сликама - не схватам, осим као чисто подјебавање, које, опет, сматрам да ничим нисам заслужила, па су ми стога твоји пориви дупло нејасни.

Дакле, или отворено подхебавај да могу да ти узвратим (ваљда ниси од оних пацијената који подхебавају не очекујући узврат :lol:), или прекини с том праксом.

Има ту још опција, али још никад никог нисам ставила на игнор листу, па вала нећу да је активирам ни сад због тебе.

Друга опција би била да отворено разрешимо неспоразум, само, судећи по твојим прикривеним порукама, нешто сумњам да си спреман на отвореност... изненади ме. ;)

П.С. Молим модераторе да ово не третирају као "напад на бившег мода", те да ми не бришу пост, јер он то није. Обраћам му се као корисник другом кориснику. Захваљујем.

П.С.2. И, још једном, модератори, зашто ми се не види постављена слика са Вукајлије??

niti te podhebavam niti sta lose mislim. ono, fora je u klipu "nista, nista, nista" a ti se zalis da ti nista ne ide. prijavi da se obrise, ja vise ne mogu.

Добро, ако је стварно тако - извињотка. :) Само сам се сетила неких других слика упућених мени, биће да ме то "завело". :think:

Немам шта да пријављујем. ;)

А и иначе се трудим да не "кмечим" превише модераторима осим у случају "вањске" инвазије тоталног безобразлука. :lol:

А пријавила сам да ми се не види слика са Вукајлије, али још нико није реаговао. :rtfm:

Добро, ако је стварно тако - извињотка. :) Само сам се сетила неких других слика упућених мени, биће да ме то "завело". :think:

Немам шта да пријављујем. ;)

А и иначе се трудим да не "кмечим" превише модераторима осим у случају "вањске" инвазије тоталног безобразлука. :lol:

А пријавила сам да ми се не види слика са Вукајлије, али још нико није реаговао. :rtfm:
Jes vala. Baš ga prećeraše u ovoj novoj kafani. I jedan moj post obrisaT
Šta im smeta da se stavi jedna pesma pogotovo kad se uzme u obzir da je bila u kontekstu onog o čemu smo pričal(e)i

Jes vala. Baš ga prećeraše u ovoj novoj kafani. I jedan moj post obrisaT
Šta im smeta da se stavi jedna pesma pogotovo kad se uzme u obzir da je bila u kontekstu onog o čemu smo pričal(e)i

Е, па - то. Пази кад су чак обрисали и линк који води ка клипу... значи - баш претеривање. :rtfm:

Сад ће још да кажу да "ометамо рад форума"... :roll: нахебале смо, Сунчаја... :lol:

Еј, нико не брани да се остави линк ....
Али сигурно нико неће скидати (видео) око линка ....
Довољно је узети наслов са Youtube и све ће бити у реду ...: NEGROTED UPON GAINING MODERATOR POWERS
Кога интересује отвориће ....
Pa ja sam stavio link i naslov sa jutubeta i Goksi ga je uklonio.

Pa ja sam stavio link i naslov sa jutubeta i Goksi ga je uklonio.

Изгледа да мораш да оставиш само наслов, без линка, ако сам добро разумела... јел' тако Маркоме?

Значи, ти ставиш наслов а ја ако хоћу да видим о чему се ради треба да:

1. отворим Јутјуб
2. вратим се на тему
3. копирам твој наслов
4. вратим се на Јутјуб
5. пејстујем наслов на Јутјуб
6. кликнем "срч"

ДаклеМ, уместо једног клика, треба ми 6 кликова да би видела шта неко хоће да каже у Кафани...

Кафана из које је протерана музика... :confused:

Еј, нико не брани да се остави линк ....

Али сигурно нико неће скидати (видео) око линка ....

Довољно је узети наслов са Youtube и све ће бити у реду ...: NEGROTED UPON GAINING MODERATOR POWERS

Кога интересује отвориће ....

Добро, Маркоме, битно је да си ТИ задовољан... :lol:

Изгледа да мораш да оставиш само наслов, без линка, ако сам добро разумела... јел' тако Маркоме?

Значи, ти ставиш наслов а ја ако хоћу да видим о чему се ради треба да:

1. отворим Јутјуб
2. вратим се на тему
3. копирам твој наслов
4. вратим се на Јутјуб
5. пејстујем наслов на Јутјуб
6. кликнем "срч"

ДаклеМ, уместо једног клика, треба ми 6 кликова да би видела шта неко хоће да каже у Кафани...

Кафана из које је протерана музика... :confused:
Pa to ovaj novi zakon, nema glasne muzike posle 23H. :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Đilas je preuzeo forum. :besan2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back