- Poruka
- 16.439
jesam drugar, ja bas volim da kupujem poklone i dobijao sam ih, ali nisam dobio od onoga od koga sam najvise zeleo
auu...jos jedan sa ljubavnim problemima...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesam drugar, ja bas volim da kupujem poklone i dobijao sam ih, ali nisam dobio od onoga od koga sam najvise zeleo

Ljudi, od sutra krecem da se fizicki aktiviram, osecam se kao Obeliks.

Нема без физике ништа. Ако тело није у кондицији....џаба мозак. Најбоље је кад је равнотежа између та два. Немој од сутра, крени данас.![]()

Evo ti da imaš i jednu sildijecu u rezervi
Pogledajte prilog 218563
Ваистину се роди ! Живео стетлеру !Христос се роди! девојке и дечаци, срећан вам Празник![]()

ko je jos?auu...jos jedan sa ljubavnim problemima...![]()
to se taako kazee bre drugarcicu
ou yea![]()

ko je jos?
Ja sam dobila poklone samo od mene...
Doduše dobila sam od gazde 20 evrića ali pare ne računam u "poklone"
Nema ništa lepše nego kad cepaš ukrasni papir da vidiš šta je u kutijici![]()

to je tuzno jel da, posebno u ovom dobu godinema ima jos par al' ne bih sad javno da iznosim...
al ti se pretrgo gazda...![]()
to je tuzno jel da, posebno u ovom dobu godine
Neko drugi možda nije dobio ni toliko.
Prema tome dabome. Od njih sam kupila veću memoriju za fotoaparat i još dve punjive baterije
Pa ovo je najgori period godine. Prosli su svi praznici, ispucali smo sve pare, ugojili po nekoliko kilograma, dani su sivi, kratki, vreme je da se vratimo svojim obavezama, a nema ni snega i zimskih carolija (makar ovde kod mene u Sumadiji, ne znam kako je u ostatku zemlje).
Они се сваке године спремају и сваке године буду изненађени.Чуди ме да оно мало снега што је пало пре неки дан није изненадило наше путаре.Они се сваке године спремају и сваке године буду изненађени.

Чуди ме да оно мало снега што је пало пре неки дан није изненадило наше путаре.Они се сваке године спремају и сваке године буду изненађени.
Čuj malo snega a neki od drugarčića nam zavejani u planinama
ko?