Skupstinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
za ovo kratko vreme koliko sam na forumu, mnogo njih sam vec zaboravio
meni je zao mladih extremista, ne znaju za ono vreme kako je stvarno bilo. samo ih kljukaju partijskim floskulama i jednoumljem
Pa 100 puta izgovorena laž postaje istina.
Meni najbolje kad mi drug kaže: ma dobar je joška broz sviđaju mi se njegovi stavovi u vezi sela, ali činjenica je da su komunisti uništili selo. :eek:

Eto pravi primer kako 100 puta izgovorena laž, ubedi mladog čoveka u glupost.

ne postaje

postaje istina samo u glavama mentalno zbunjenih i slabih. neobrazovanih. zeljnih lakseg puta, precice do love i lagodnog zivota bez rada. bar ja tako mislim

meni cnn i b92 moze 15.000 puta da kaze da smo zlikovci - dz, ja cu 15.001put da kazem da nismo. pa bio sam tu svo vreme, vise verijem svojim ocima, i svojoj porodici nego amanpur i basari

Ako se toga sećaš, prenosi na mlađe generacije, priče o prošlim vremenima su jedini otpor nadolazećem globalizmu.
Na forumu srpski nacionalisti je počelo ozbiljno da se razmišlja o "jugonostalgiji" kao efikasnom oružiju protiv globalizma.

zametno je to

ne zanima nikoga, a pitchvajz jos nije zavrsen, pa svako gleda da prodje sa sto manje stete

moja deca ce da znaju da ne veruju rezimu i tv, usa i eu, politicarima, policajcima i biznismenima. nadam se

Pa šta znam ivan je okej lik, nisam ovo očekivao od njega... al' šta je tu je... je si li prijavio?

Коме, јел’ Удбомиру и Ознољубу? :p

ne bre. sto bi

ja prijavim one sto bezobrazno, visekratno vredjaju i provociraju, ne mora bas mene. dodju na neku nasu temu i trt trt. njih ne zalim

sa ovim sa razmenio par postova u vise navrata, da vidim nesto, da procitam nesto. ali...da ga bas ne ocrnim do kraja. svako ima pravo da u nesto veruje i da u nesto ne veruje. ako gresi, obice mu se o glavu

ovo sam objavio zato sto takve stvari skoro nikada ne dozivim, pa nisam naviknut

Царе, нико те није терао да коментаришеш...

Додуше, сагласан сам са већином онога што ти овде напишеш, али, тебе нешто штрецне кад се помене џампир са Дедиња. Биће да је то главни узрок несугласица. ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back