- Poruka
- 29.141
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam...Malo sam gledao na preskoke...
Masovno se koristi svuda u svetu pa praktično da je i legalizovana...Kolko sam ja obavešten poslednji otpor daju proizvođači duvana koji posle legalizacije niko više ne bi kupovao...

Meni smeta dim a dosta mojih drugova puši...I šta da radiš kad izađeš...Trava je ipak opijat cigara nije...Mislim da nikotin ne smiruje nego samo traži nove količine...Tu mu je veza sa drogom...Ali ne razumem..i ovo dimi i pusi i to jos kako !![]()
Meni smeta dim a dosta mojih drugova puši...I šta da radiš kad izađeš...Trava je ipak opijat cigara nije...Mislim da nikotin ne smiruje nego samo traži nove količine...Tu mu je veza sa drogom...
)Ja sam uvek isti...Teško mene nešto pogodi što bilo ko ovde napiše.![]()
Jeste...Ali i trava dimi i bas se oseca , danima ne moze da se izvetri ( nije da znam)
Više volim miris cveća na stolu...Ili pomorandže...Jeste...Više volim miris cveća na stolu...Ili pomorandže...

I inače me malo šta izbaci iz ravnoteže u RL mada ja ne držim ništa u sebi generalno tako da uvek uzvratim.ista sam i ja, oklop nije maska, to je mali filter takoreci
mene nekad pogodi.

Добро јутро...
Данас ме чека жесток дан...