Skupstinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro veče :D

Jedna poznata u malo ndrugačijem izvođenju...

Preživešmo nekako današnji dan. Pandura više nego građana. Bilo mi smešno neke devojke pitaju mučenike na kružnom toku kod Arene za neku ulicu a njih doveli još sinoć ko zna odakle.:lol:
Svi "neobavešteni" kao da ih je Koštunica na tomboli dobio.:mrgreen:

У јеее циганима дошо Путин јббт... сад ће живе 200 година ко од оног јеббеног Барија после кога су укинули такав систем такмичења кад су видли ко све догура до финала.

Јадни... а и гробари нису ниш бољи...иста говеда.

To je Jean Seberg.

tumblr_l1rdcv6XBT1qbd4g7o1_500.jpg

У јеее циганима дошо Путин јббт... сад ће живе 200 година ко од оног јеббеног Барија после кога су укинули такав систем такмичења кад су видли ко све догура до финала.

Јадни... а и гробари нису ниш бољи...иста говеда.

Само се ти теши. Ако хоћеш да видиш ''ушоњу'' слободно се јави, средићу ти карту за музеј.:per:

Само се ти теши. Ако хоћеш да видиш ''ушоњу'' слободно се јави, средићу ти карту за музеј.:per:

Ај бре иди скидај оне плакате штос ноћом лепио кришом од мурије јер сад још мало има да дође прави баја, онај црни - Обама му је име.

Да виш каку тај мечку има, ова Путинова ко онај Дел и Роднијев трицикл.

Ај бре иди скидај оне плакате штос ноћом лепио кришом од мурије јер сад још мало има да дође прави баја, онај црни - Обама му је име.

Да виш каку тај мечку има, ова Путинова ко онај Дел и Роднијев трицикл.

У ***, кад вам утера тај црни баја, има очи да вам испадну.:hahaha:
Какво ће то бити ширење демократских видика...:hahaha::D

У ***, кад вам утера тај црни баја, има очи да вам испадну.:hahaha:
Какво ће то бити ширење демократских видика...:hahaha::D

Брате Србине, теби ће да га црни звекне а не мени. Он не пита дал’ си прави Србин са великим с, ил’ лажни србин са малим с. Тај кад ти звекне видиш оно што ни онај телескоп на Маунт Паломару не види.

Брате Србине, теби ће да га црни звекне а не мени. Он не пита дал’ си прави Србин са великим с, ил’ лажни србин са малим с. Тај кад ти звекне видиш оно што ни онај телескоп на Маунт Паломару не види.

Брате, мене неће сигурно. Ја бих неку црнкињу, а те црне баје ћу оставити вама. Ј*г, не преферирам китте... :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back