Skupstinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
The moral politics test. da vidimo kakvi ste. z:)

http://www.moral-politics.com/xpolitics.aspx?menu=Home&action=Test&choice=Long

a zanimljiv je rezultat i kad se pogleda po zemljama

Srbija:

Hrvatska:
Pol_219af6eb33764a14b0b6a52d157f311b

YOUR SCORE

Your scored 2.5 on Moral Order and -3 on Moral Rules.

The following categories best match your score (multiple responses are possible):

System: Conservatism
Ideology: Capital Republicanism
Party: Republican Party
Presidents: Richard Nixon
04' Election: George W. Bush
08' Election: John McCain

Znaci tipican sam konzervativac i u USA bih bio tipican glasac Republikanske Partije. Pro-kapitalisticki orijentisan :D

Poslednja izmena:
The moral politics test. da vidimo kakvi ste. z:)

http://www.moral-politics.com/xpolitics.aspx?menu=Home&action=Test&choice=Long
a zanimljiv je rezultat i kad se pogleda po zemljama

Srbija:

Hrvatska:

???

untitled-21.jpg

YOUR SCORE

Your scored 1.5 on Moral Order and -2 on Moral Rules.
The following categories best match your score (multiple responses are possible):
1. System: Conservatism
2. Ideology: Capital Republicanism
3. Party: Republican Party
4. Presidents: Gerald Ford
5. 04' Election: John Kerry
6. 08' Election: John McCain

Ybt, `rani sina pa salji u vojsku, rusofili se umirit` ne mogu.

`Ajd, modovi, neka neko zalepi jednu (JEDNU, 1) temu o Putinu, posto je ionako ceo forum ulepljen od balavljenja
Истина је да има доста тема и да треба повезати у једну :) Нека буде и стики, тј. лепљива до негдје трећег априла.

Besna žena
Baka pucala na komšiju jer nije hteo da je poljubi
I.S. | 23. 03. 2011. - 16:30h | Komentara: 1

Besna na komšiju koji je odbio da je poljubi, Helen Stodinger (92) s Floride izvukla je poluautomatski pištolj i zapucala na njegovu kuću. Jedan metak mu je prošao pored glave.

Helen je na svog 53-godišnjeg komšiju ispalila četiri metka jer nije hteo da je poljubi. Iako je znala da komšija Dvajt Betner ima devojku, došla je u njegovu kuću i tražila poljubac.

Rekla je da neće otići dok ga ne dobije. Pošto ju je Dvajt odbio, starica je besna otišla kući po poluautomatski pištolj. Vratila se do njegove kuće i zapucala. Srećom nije ga pogodila. Jedan metak mu je prozujao pored glave dok je telefonirao.

- Da sam se samo malo više nagnuo unapred, pogodila bi me u glavu - rekao je Dvajt.

Ubrzo je stigla policija koja je staricu privela zbog napada smrtonosnim oružjem.

- Gospođi sam ponekada izneo đubre i pomagao sam joj samo kao dobar komšija. Očigledno je pogrešno protumačila moju ljubaznost - zaključio je Dvajt.

Oštetila mu je automobil, a nesuđeni ljubavnik lakše se povredio staklom razbijenog prozora.

128020_ljutitastarica92zapucalanasusjedajerjunijehtiopoljubiti504x335393346_f.jpg

Niko neće princezu da poljubi?!

:per:
Srbija%20-%20Rusija%203%20gif.gif
:per::per:
Premijer Rusije Vladimir Putin izjavio je danas u Beogradu da njegovu zemlju uopšte ne brine evropska orijentacija Srbije, ali je najavio da će, zajedno sa Srbijom, pažljivo pratiti taj proces, kako on ne bi naneo štetu odnosima dve zemlje.
:per::per::per:
"Rusija je bila i ostaće saveznik Srbije kada je reč o Kosovu i Metohiji i ne treba objašnjavati razloge za to. Oni proizilaze iz istorijskih veza i bliskosti dve zemlje", poručio je Putin na zajedničkoj konferenciji sa Tadićem u Palati Srbija.
"Ako je u korist Srbije, polazimo od toga da to odgovara i interesima Ruske Federacije", zaključio je Putin.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back