divilac
Buduća legenda
- Poruka
- 44.462
...ovo mi se čini ozbiljna tema,....ozbiljni korisnici,....ozbiljni moderatori,....
mogu li se postaviti i ozbiljna pitanja, u vezi sa politikom???
Elem,....shvatio sam, za ove dve godine da ti moderator može zaključati i deset tema a da ne mora da ti objašnjava zašto,....ako ima podršku ,,odgore,,
Sad ja glasno pitam,....kako može da ti potpuno izbriše temu,.....izbriše sve postove, koje si na toj temi imao,....nije li to laž,....
lažno predstavljanje o tvom postovanju,...jer nikakvog objašnjenja nema,...da si senilan toliko, da se ne sećaš koju si temu odtvorio pre nedelju dana,....
sve bi bilo OK,...jedu li se ovde i živi ljudi?
Voleo bih da se ne lažemo,......ako je ovo politika, ajmo i o tome da progovorimo,...
molio bih i gospođu xixi da uzme učešća u ovome!!!
mogu li se postaviti i ozbiljna pitanja, u vezi sa politikom???
Elem,....shvatio sam, za ove dve godine da ti moderator može zaključati i deset tema a da ne mora da ti objašnjava zašto,....ako ima podršku ,,odgore,,
Sad ja glasno pitam,....kako može da ti potpuno izbriše temu,.....izbriše sve postove, koje si na toj temi imao,....nije li to laž,....
lažno predstavljanje o tvom postovanju,...jer nikakvog objašnjenja nema,...da si senilan toliko, da se ne sećaš koju si temu odtvorio pre nedelju dana,....
sve bi bilo OK,...jedu li se ovde i živi ljudi?
Voleo bih da se ne lažemo,......ako je ovo politika, ajmo i o tome da progovorimo,...
molio bih i gospođu xixi da uzme učešća u ovome!!!
Poslednja izmena:

? Ja sam još bolesna, a danas ću se videti sa osobom koja me je zarazila pre dve nedelje i koja je, takođe, još bolesna.